Добрий вечір,готуєтесь до пятничного рАзврату А я,ото катнув сьогодні в столицю та прикупив собі блока управління до дуськи,і буду дерибанити з подвійною енергією шеребро та злато
Доброго ранку! За вікном темно , +5 Є гарна новина - п'ятниця , шоб ви були здорові на всі боки . А я піду попрацюю.
Доброго ранку панство, +7С, сонячно, мабуть осінь, авто так і незнайшов на Вервольфа, прийдеться на коп їхати за манетками куплю Фольца Т4, Рено канго. занедорого.
Доброго ранку. Осінь за вікном. Пора в сусідню волость на коп, поки один камрад з дуською не видушив всі манетто))))) Ну і з п’ятницею всіх
В7 доброго цицькатого ранку !!! На дворіпрохолодно, але не дуже, та сонячно, майже як літом... Вчора приїхав фліс, якого я замовляв в китайців місяць тому. Хотів порадіти за довгоочікуване відправленння, але вони вислали не ту модель (з кишенями в районі дупи), та я в ній схожий на миронова в пинжаку аля брильянтова рука _)))) виставив пред'яву на 10 шекелів _)))) отакеєот, а ви кажете ... Ранкова кава та до діла ...
ага!а ше ковпаківці кожух єдиний забрали/правда потім віддали,бо баба пішли до сидора самого та стуканула на бравих бойцов.ще й самого скляла,як халамидника!.коня забрали.лишипи розписку та півмертву німецьку шкапу.і то в сімї-де семеро дітей./.но ті здобутки їм на користь не пішли/десь згодом під Білими Ославами наші хлопці їм дали тягла так,шо ледве вони ноги стігли в Чорний ліс.доброго всім!в нас +8,хмарно,дубак капєц.
по карті пробили?мо то мвс адрес,ци себеу?ви по податки,а там -ХАЛЬТ!ГЕНДЕ ХОХ!АУСВАЙС!і взастєнкі гестапо?ми ж таперички грамотні-режим просмотра вулиць бадаєм./я от нашим америкосам показав їх будинок,а Джеймс через віфі биренько глянув по внутрішніх камерах шо вдома робиться./
ага!джентельмени удачі./щеб назвали -дикі гуси/.а вишка з прожектором нашо?і відділення нової пощти на куті?засада там явна!