скоріш так і було, люгер до МП -8грн штк, у нашого камрада був під мпу 1, але не те пальто я своїх мосінських 2 пачки вибухкав + дві обойми на люгері Р08. Після бою, нагородження і всі так бистро поїхали, що по 100грм, пили з погранцем,(фото) отакецький мужик, його команді 5 літрів спирту дали щоб неспішили, короче в 17. 00 вже нікого небуло тільки наша палатка. Пішли до брьоновичка сфоткались, салют на могилі Кирпоноса дали, вечером постріляли і пили з Славіком і головою сільради, все на гут пройшло Да мене розстріли таки знов, втікав з салом і горілкою.
Пост № 69 у цій темі: https://reibert.info/threads/shumejkovo-urochische-17-18-sentjabrja-2016g.816283/page-3 Там добре видко хто в спину стріляв.
кацапська окупація була гірша за німаків. німаки прийшли та пішли та і набагато гуманіши були ніж оте совєтське бидло. яке приперлось та ще і волає постійно за девьйату маю та вЯлікаю пабєду. знищувати тре і оті усі памятники кацапам-окупантам.
люди тоді перший раз хоч чоколяту скуштували, бо за совєтів останню картоплю з пічі совєти забирали. якби не німаки то і незнали що то за чудасія така той чоколят.
хоча з іншої сторони задовбали і ті, та й інші! я б сказав інакше, та як написали хлопці в Щасті "нє х..й шастать!"
та нема вже там чоколяти, а якби і був то вже не придатний до вживання. візьміть ліпше рошенський, він смачний. чи вам лиса гора для іншого треба?
Шалом! А є хтось із Чернігова? Є інфа, що там дехто не сплачуючи відсотків, нагло і підступно вдома збирає по деталям Маузер С96 .. навіть можу підказати де саме