Н На останньому фото була евангелицьцька катедра початки котрої датують 12-м сторіччям. А наступна порція починається від понімецького пам"ятника загиблим у ПСВ. Цей припис мав бути перед фото, але щось попєрдолілося
Йо -ма йо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Скількі того добра пішло в країну про...их речей! Попадались різні плати,та йшли в сміття.
та я ж і кажу що інколи аж занадто вас багато для такої маленької теми цього невеличкого хворума. отакоєот
Та вони ще замалі аби визначити хто з них злий , а хто чемний та люб'язний . Та й важко їм буде зимувати , до того ж ще мають ссати цицьку у мами бо не мають навіть місяця від народження .
Отакоєот ! Я ж Вам казав - ніхт не треба котів годувати та порати бо звикнете та станете жалісливим . Най собі самі харч здобувают та всяке корисне домів тягнут .
та отож, якось непофеншую, я то вас по будьоновкі шукавмо рядом і пробігали, і теоритично стріляли в спину коли я до гансів по закусь біг 8.44 сек.
В7 доброго прохолодного, але, сонячного ранку !!! Сьогодні закінчую бетоно-гаражні роботи, наступного тижня перехожу на дерево-порківельні. Працювати в дві зміни (за себе та за того парубка) то ще те задоволення _))) Ранкова кава та до діла ... пс сьогодні мойому середньому виповнилось 13 рочків, ось такі справи ...