Доброго вечора всім Мужики,допоможіть визначити чий шеврон.ДУУУУУУУУЖЕ треба 100% наш ЗСУ чи добробат. Фото на жаль тільки таке
Д О П О М О Ж І Т Ь.Терміново потрібні чоботи .хромові 45 розміру.2 жовтня будемо хвільму знімати про козаків.Гарантую повернути в такому виді .в якому брав.І в кожному чоботі буде СПРАВЖНІЙ КУЛІШ.
мені кішка треба щоб мишей ловила та інших шкідників а не як хатня прикраса. най котиться, то воно природнє. а як прикраса я і сам на канапі полежу красіво. отакоєот
Як казав мій підкацаплений кум : "... іпанєслааассь !!!" . Се тобто тепер започатковуємо новий вид оборуток - торгівля по-звірячому . То ж також маю право - пропоную сусідських хвилястих папужиків , кричать , курва , навіть крізь стіни чутно як "квакають" . Але спочатку потрібен кілер аби прибрати сусідку щоб отримати доступ до кімнати з папугаями .
Уна єдна там зостала, Яскунечка моя мала, А я тути, в обцєцйь стронє, Днєм і ноцоом тєскнє по нєй!!! Hej, hej, hej Sokoly!!!!!! Ominajte gorji lisi polya gori.....
та зайдіть до сусідів за сілью і вкрадіть того папужку. вдома борщі зварите. галушками заправить, зашібісь буде!©