їк без сітку-то сусідку,/а на SOSідку-вважайте!засосаї так....мнс віддихаї./щей срок годності не пройшов,а вже в печінках/
а москалі в гробах?шо?добре щановні_з вами добре,та../дзвонили комради-за годину в поля.буде шось смачне-скину фото/.будьте!
в мене є гарний бізнес плян. тре їх добряче відгодувати щоб підросли а потім продати як цих. та як їх в біса звуть? о! маймунів. то великі такі собі коти які дуже коштовні. можна використовувати як сторожових замість собак. ну або продати як ягуярів у зоопарк пересувний. не дякуйте.
пропануєте не морочити голови та яєць і пустити кошеняток коли добряче підростуть на мнЄсож. а з хутра пальта пошити? можна і так, але то якось не гуманно. ми ж все ж таки у цивілізованій країні живемоа не у кацапстанії. там оно писали вже бобрів жруть аж гай шумить. мабуть собаки з котами вже скінчились. незабаром перейдуть на мишей та щурів. отакоєот. а ви кажете
Привітався для вшанування статуту . А де приймають ті "кеемки" ? Маю в гаражі теж купу всякого радіолайна .
мо то вона теж хвашиствующая бандероффка що лише младєнцамі харчується - тому нічого іншого й не "йість" ? Давайте запросимо її на форум до нас в тему - може знайдемо їй гідного легіня ?
я б узяв одну чортяку, дівчинка тре(мишаки полізли колонами до гаражу бо там зернятко лежить), але ж як їх транспортувати?
Прихована агітація та пропаганда , принаймні зазіхання на приватні заводи , млини , параходи , броварні , ливарні , кузні , лазні , магазіни та ... чоколядні хвабрики
Доброго дня всім,а в мене не дуже добрий бо виставлявся за днюху на роботі і оце проснувся дома які карась на сонці,добре що магазин напроти хати,продавщиня завербована,дружина на роботі,менший дитина куплений за цукерки,ну в загальному житіє трохи налаштовується
Світить сонце,та пінтетура десь +15. Знайомі з гір казали,що в них перший сніжок ліг вночі,ось і вся розгадка. За день-два розтане і знов потепліє.
Пачка правильно підібранної фарби для волосся, вирішать питання повного деактиву кошенят і принесуть втіху вашій жінці.