вітаю панство! знатно ми учора поглумились, я Іржав як коняка дивлячись на деякі пости та фото)) адміну хоч роботи підкинули)) на вулиці холодно але сонечко вилазе) всім гарного дня!!!
Чутки про перемогу Великої Жовтневої соціалістичної революції дійшли й до Гуцульщини. Місцеві селяни вимагали від уряду ЗУНР передати трудящим поміщицькі землі. Жаб'ївський селянин П. Шекеряк, виступаючи 17 лютого 1919 р. на вічі в Косові, закликав передати землі графа Скарбека народові..... ---------------- Що це таке?
Вітаю. Щоб накусати кіло КМів мішка плат точно не вистачить. Разом з тим, там можуть бути і інші цікаві та корисні деталі. Зрада і рука Москви.
Я ж просив розглядати кортінгє, а не читати буков. "Интеллигент несчастньій, вьіучили вас, обльісели все!" )(
Та я вже викусювать передумав - може повипаюю. Ці КМки начеб-то особливо термостабільні, чи мені так здається? Ну а інші деталі —КТ315 і КТ361 в основному, ну і 155 мікрухи
Не знаю, я не радіолюбитель. Погугліть сайти, в оголошеннях про скупку радіодеталей з ДГМ пишуть, які саме найменування беруть.
у батька колись їх було куча, там наскільки пам,ятаю редкоземи є, то наприкінці 90х за ними гонялись, скуповували.
Ото правду кажуть, що в свято нічого не можна робити, вломив на Асьці пластмасового болта що кріпиться котушка до штанги. В минулий четвер підлокотник відломився, а сьогодні така оказія.... Бачу що Ася проситься щоб її продати, отакоєт
Да надежные они. И платина внутри, потому и дорогие. Если сдавать на лом- ноги лучше откусить, иначе барыги минусуют вес. Всем привет! Давненько зюда не заглядывал! Работа... Вот положили в палату- вынужденная посадка. Мля, а сезон уходит...
вітаю. одужуйте скоріш. я ж казав що обережно треба ставитись до свого здоровя, берегтись та і у пашпорт частіше зазирати щоб не забувати який вік. бо те що у 20 чи 30 років фігня то коли вже 40+ вже відчувається добряче. а потім сидиш та гадаєш як то воно так буває, наче років 15 тому це робив і нічого.
Свято, люди нічого не носять. Ще годинку-другу посижу на роботі і будемо трохлітрову банку сала відкупорювати
якщо на мене натякаєш то я своїх ледь позбувся природнім шляхом. теж тут пропанував але ніхто не схотів брати. але то нічого, на наступний рік знов буду пропанувати бо кішка знов окотиться. вона в мене така, кожного року кошеняток приносить. і зівдки вона їх бере?
то пуйло мать перед виборами в ДЕРЖДУПУ пургу гнав .от відголоски дійшли.на зиму-похвіг/ми і в-10 копали,головне шоб сніг був/.доброго всім та смачного,хто при обіді!в нас+13.вітер-пуйло,хмари.сьодні рано на роботі змерз як .....хомячок.Скіт поліз в джергу/бавиться в найди Скота/.я ж чекаю появи комрадів,мо поле добєм одне.а !ледь не забув-тут на 5605 стр. комрад rondon викинув прикол про двох ДИКОЧОРНИХ КОПАРІВ!поржав.