Щойно в малякатуру приперли "Івушку нєплакучьюю" Кніга пєрвая, ще "Бьєрьозку" знайду, і декому в якості відсотків відправлю
вітаю шановне товариство! нарешті зробив головне діло цього року! відтепер мо перемикатись на меньш важливі справи, доповідаю: куркина хверма почала приносити прибутки)) вже 6 яець зібрав)) в зимку вже з голоду не помреш)) пс: ось вам зачьотка, бо розумію, що прогавив засідання!
Вітаю панове , приїхав тільки з рекону Шумейково, , так сказать відкрили його, сьогодні закрили я скільки чистого спирту невипивав за все своє життя а сала схавав ууу, каша, борщ супер Славік постарався, ще сьогодні доїдали по повна кухня була Відстрілявся, відбігавсь, був "сражоний" кулею політрука, селяві, хотів до німців рвонуть закусі нехватало, тут і писець прийшов Знайшов таки на реконі камрада з СВТ 38, якщо все гут то на слідуючий снайпером поїду. Окреме бонжур пану Аскоту, Гімназисту привітавсь в живу а також камрадів, пардон вилетіло з голови, але в них листівки є з моїм автографом велком в лічку. А також пані фроляйн з фотоапаратом
Вітаю!!! Є бізнес-план! Як не попадаючи дуже по грошам забезпечити західних колєкціонєров мєгарарітєтамі!
а це не ви часом недавно дуже вигідно оцінили і позбулись ось такої пряжки? ... тре було дешевше віддавати, вони ж у нас з продажу не зникають, роками висять по 500-700 грн ... знав би - краще б сам її у вас купив! http://www.emedals.com/europe/germa...-trade-belt-buckle-published-example?___SID=U
С вечером панове , 15 где то было у нас . Пришла осень , урожай не собран , колхозники тормозят весь процесс копа . Всем приятного отдыха после понедельника !
Доброго вечора! Сиджу у відрядженні у Легниці - у цьому місті стаціонувала найбільша група Рад.Армії. Пройшовся центром - дуже гарна архітектура, але більшість кам"ниць у досить кепському стані, але міський парк дуже гарний. От тіки скоріш за все трудно буде заснути - дзвони на катедрі що годину по вухах б"ють!
а я оце тілько вікно закрив бо якось без майки прохолодно сидіти стало. а що до розпалювання грубки так це ще далеко. в тім році я на Покрову перший раз затопив.