Доброго дня.вечора.ночі.Щойно припхався з хутора.*Сємачки*косють.тре встигнути.Завтрі на збір сємачок.Беру побільше *лянтухів*.бо мать відсотки будуть непідйомні
вітаю панство. що ви тутачки? бачу що усі були чемними хлопчиками і не бешкетували. ну окрім пана Алекса бо він невиправний. отакоєот. а ви кажете
Добрый вечер хунте и карателям! Улов на фото. Сегодня Терка 705 порадовала, но возникли и вопросы. На последнем фото гильза с куском оставшейся ленты. Так вот в дискриме гильзу не видит! Железо перебивает . Я немного разочарован этим.Неожиданно.
А я постійний бунтар. Без пригод не можу. І тут так само. А навіщо Ви ходите з дискрімом? Падає глибина пошуку, і якщо орієнтуватися по цифрам, то отаку гільзу зі шматком заліза швидше за все кидало б туди-сюди, як непевний сигнал.
Сам ти комуняка. Про те кожен знає. Давай запитаємо в першого-ліпшого поважного форумчанина? Наприклад, у камрада @Старик Похабыч ?
а то взагалі недобиток камуняцький. теж мені. знайшов поважного хворумчанина. халамидник від от він хто. і ти разом з ним теж халамидник. свідєтіль цєркві кАлбаси па 2.20
Шалом Панство! Відкрию сікрэт Терки 705 - вона, курва, золотий ланцюжок на грамів 10 у -6 кидає... Дай аська 250 теж...
Guten abend ! Wie einst sagte meine nachbarin - für das glück braucht einen langen fbend , warmes bett und zärtliche liebhaber
Та нехай, не звертайте уваги. Старому буркутону хочеться полаятися на когось, побурчати, повчити життю... То нехай собі, мені не шкода.
таке! жінки ліше два дні не було та і то вона ще у ту неділю вже додому приїхала. отакоєот. і відпочити толком невстиг(((