то не тема а гімно!!!! я її читаю то там отих кацапів недобитих кольйа та інших на їхніх бєрьйозках повісити треба. ти ба ясновельможні пани відшукались курва мать, а ми Українці хуторйанє бо на своїй мові у своїй країні спілкуємось.
Читаю як казяться в тій темі , скоро вже перейдуть до с'єдєнихправосєкамімладєнцоф та ізнасілованих старушек
Шалом Панству! Настрой так собі... Як у пісенькі зверху (поки не дорізано...).... Цицьок не бачу, т.я. хворію, але в неділю, як хто у храм, так я на коп!
Доброго ранку, ясновельможне панство! якісь хмарки на небі, але тепло! трохи попрацювати та юш - вихідні!
В7 доброго всешаббатного ранку !!! На цих вихідних по пляну встановлення автоматичних воріт, заміна двох останніх батарей на першому поверху, зварювання двох дверних рам на новий гараж, похід з жінкою в рестараунт та звичайно коп (може й не поїду, але знов хочу) ... пс то все зранку я пишу, щоб самому не забути, та з вами поділитися своєю "радістю" _((( -))) Ранкова кава та й до діла ...
та не переймайтеся дуже ... то в пана К таке поетичне уявлення про жінок, змащене шалом та гарбузами великого й предвеликого розміру _)))
Шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Усім хто відпочиває - приємних вихідних. Усім хто на праці - мої співчуття. Музика про дні тижня: Їх не шкода. А мою (і не тільки мою) подружку сюди не тягни, "это наша корова...".
Шалом всім хвашиствующім хунтожидобандьорам! Зранку було +8, зара сонечко піднімається, і разом з ним температура потроху росте вгору. Сиджу на арбайтені, народу ніц.... Походу всі бульбу на городах риють. До обіду посижу і якщо не станеться нічого екстраординарного, то виїду перевірю одне поле після кукурудзи
Повернувся из копу-чуть не сдох,хвороба ще не зовсим попустила.Знахидки-Эрзацпряга Гонвед,ще не чухав.2 геллери 1897р.Гудзик артилерия,Австрийський бухарский динарий и поруч пляшку - вузьку и довгу.Попильничка из шрапнельного стакана-обризано десь на 12см.Такупа шмурдяку.