П'ятниця почалася кепсько Готував АСЮ до виїзду, перевіряв як катуха працює, декілька раз махнув і вломив підлокотник
Не спішіть гроші мені віддавати, цей, ще походить. Болт з широкою шляпкою виріштить проблему. Доламаєте, звертайтесь.
Гарні речі майструєтеЯкщо я Вам вишлю матеріал (листові заготовки міді, латуні), зможете змайструвати? Щоб Ася була антуражна і цвєтмєт гарно шукала?
вітаю панство. ранок, п'ятниця, пан Саня спаскудився геть. замість гарних дівок з цицьками постить якихось кріпишей бухінвальда в яких замість цицьок пухірці. воно то так, але трохи не так. в кацапів з давніх давен однострій має вигляд лантуха, теж саме і взуття. а все через те що бабиновихнаражають.
Таке взагалі постити є непристойним бо то ше дітки , тьху !!! Я як дивлюсь п'ятничну галерею цицьок то деякі зовсім дітей фотографують і складається враження шо нема дійсно справжніх гарних жінок ... Ось хоч би такі
Вітаю. Думаю, все просто. Молодші викладають фото молодших дівчат і жінок, а старші - старших. Від такої "мамки" як на Вашому фото хрен вирвешся...
[QUOTE="Allex761, post: 8822791, member: 42639" Від такої "мамки" як на Вашому фото хрен вирвешся... [/QUOTE] Ця мамка також чиясь дитина
Доречі, навіть бабусі бувають "так нічого", як ото наприклад в Бразилії http://www.kulturologia.ru/blogs/210815/25914/