знаю що каніхволью штанці натирають щоб по стовпах лазити та призи знімати коли на ярмарках таке колись робили. а нащо треба була та каніхволь?
Нажаль не знаю і тепер вже нема як дізнатись , але пам'ятаю шо для теслярства - батько підганяв дошки на долівку та щось дерев'яне змащував чи може клеїв аби не було шпарин ...
Знаю що коли паяють мідь оловом (припоєм), то каніфолем обезжирюють контакти. Колись будучи на Поліссі, бачив як лісники збирають живицю з сосен. Потім її змішують з кислотою і виходить каніхволь. Доречі, бурштин що копають - також в своєму роді каніфоль, тільки їй декілька соттисяч ато імульйонів літ
колись траплявся мені рецепт харчового лаку для дерев'яного посуду і сама головна состовна була камедь, тобто смола з вишни чи абрикоси. ще харчова сода і ще щось. вже не пам'ятаю нажаль а рецепт незаписав(((
Пузо в того дядька нагадує задню частину ось з такої хвотки , тільки хвіст обрубаний там де має бути пуп на пузі ...
мать окуляри мені тре вже остаточно замовляти. не бачу я там шаблі, геть небачу. памажитє лУді добрийа, покажіть де там тая шабля на світлині
ліпше заліза (оцинковка, профнастіл) нічого нема ! в нас роблять облегчені різного хфасону, хотів собі прикупити, можу і вам подивитися ... брату в ато такі на літо відсилав, каже - нормальні
жах, суцільний жах! не робіть дурниць, не купуйте те неподобство. найліпше то австріяки, хоч і б\в але вони ще років три-чотири будуть нормально ходити у любу погоду. а якщо ще і доглядати за ними то ще більше і не промокають цілий день якщо на гарячу помастити гуталіном.
В7 доброго цицькового ранку ! В нас гарна погода для копа, але сьогодні я не поїду, бо сина у школі, та стимула не вийде, отакеє от ... Ранкова кава та до діла ...
Добрий ранок! ось і настала п"ятниця..... Ще й місячне затемнення! може щось трапиться сьогодні цікаве?