пика в нього від того репне. потім ще скотч витрачати. обійдеться і звичайним канчуком, але від усього серця.
Ага, счас, ваша відповідь в 8.00 була, пан К. в 12. а там як хочете. в мене ще 10 грн є. в жовтні поповняшки зроблю всим, лайф, Київстар. акція.
не буде. бо по перше там ще рубероїд буде. там як і було до цього. там такий дах був зроблений ще десь у 58 році і простояв ось до цього часу. тим більш що зверху там загородка яка накрита шифером. щоб місце не пропадало бо двір і так дуже маленький то там дровник в мене. отакоєот. а ви кажете
А шо це за непорядок? За цілий штверг ніхто ні однієї рибини не виклав? Оце прийшов додому, повечеряв, доїдаю сушеного карася з пивом
Панове порекомендуйте взуття для осіннюго лазіння по Карпатах. не дуже дорого але й не бомжацьке)) Я от думаю може берці купить десь тут на форумі шиють за 650 грн.
я кременчугські "тягаю", весна-літо-осінь-зима всесезонка https://reibert.info/threads/vesenne-letnij-sezon-bercy-s-chjornoj-tkanevoj-vstavkoj.134622/
Оце з доцею, 2 клас школи, готуємо англійську. В українському зошиту 2016 року виготовлення на 9-й сторінці побачив: Антон фром Рашша.... Переглянути вкладення 7650971
Готуємось до п’ятниці: ПиСи: завтра затемнення місяця кого познайомити з автором ? http://obozrevatel.com/society/3628...-luchshemu-materialnuyu-sostavlyayuschuyu.htm
Мої вітання громаді та іменинника з рождєнням ! То що до смоли , котра стріляє та бризкається . Коли я ще мав зачіску "підказанок" та швендяв босоніж сільськими чагарниками з червня по вересень , мій тато був досить вправним майстром та власноруч облаштовував сільський будиночок , зокрема настеляв підлогу , робив вікна та двері . От нашось йому знадобилась порохоподібна деревна смола , але крім величезного шматка каніфолі нічого знайти не вдалось . От він аби отримати подрібнену фракцію тої живиці додумався великого шматка каніхволі покласти в морозильну камеру холодильника "днєпр-2" і потім на причілку в холодочку навприсядки почав товкти молотком затверділу смолу , котра від холоду перетворилась майже на скло і від ударів молотком кришилась на дрібненькі друзки . Через хвилин двадцять як батько почав товкти той кришталь ( мене прогнав бо казав що друзка може відлетіти мені в око ) я почув страшенне несамовите волання татка й прибіг подивитись шо сі стало . Моєму подиву не було меж , адже тато несамовито кричав та обнімав руками коліна й качався по землі колобком ... Хоч я ще був малим , але вже тоді знав що чоловікам сільнєйшо болить коли вдарити по крашанці бо одного разу невдало залазив на дідову одно-кінну бєдку і завісився однією ногою - тут , іншою -там ( так шо аж довелось мою торбинку з кокоєчками квацювати зельонкою , після чого я кричав з пів-години ) ... То ж подумав шо тато гепнув себе молотком по тому самому болючому об'єкту . Але виявилось шо , оскільки тато досить довго сидів навприсядки та в самих лише синіх сімейних трусах коли товк ту саму шкляну каніхволь - то найдрібніші її частинки у вигляді пилюки розлітались , зробились схожими на густий мед та обліпили татові ноги та , перепрошую , густі волосяні покриви в районі стегон та нижньої частини живота і коли тато захтів різко розпрямитись та встати , то на величезній площі нижче пупа почало рватись волосся разом з тілом ... Ото була така розтоплена та розбризкана смола .