Заборонити постити більш двох штук на одного кнопкаря,викладати тільки натуральні без силікону,і тільки в третю п'ятницю місяця,хто непослухається накладати здоровий штрах
панове а скажіть но мені. смола коли її розтоплюють повинна сильно стріляти та бризкатись? окрім смоли та трохи відпрацьованого мастила нема нічого, ну мо трохи сміття трапило бо смола на землі лежала
все набагато простіше. я дуже велике полум'я розвів. а вологи там нема бо я від великого шматка відламував та кидав невеличкими кавалками
я розтоплював простіше, дві кирпичини, в каструлю б.у піску насипав, залив бензином , підпалив і вуаля, розтопив, стрілять може якщо волога а мастило тим більш бухкать буде. А шо ви робите таке страшне? соломяного бичка?
та на льосі тре дах засмолити бо той рубероїд що там був вже всьо. от і смолю а потім буду вже рубероїд класти.
та в нас майже нема з кого барбекю робити та і будинка прохвсоюзів такого нема, взагалі ніякого будинку прохвсоюзів немає. тож голодуємо без барбікю по одеські
а я вже подумав, що ви нові шафи гудроном вирішили змастити, щоб була хоч шварцшафа, раз нема шварцлосе, бо пан Алекс зажав _)))
гарне дякую.і булькат і шипит.НО!якась тіроріста не прродумалля-щоб і запах був.ото би всі клавки мінєли/залиті слюною/
то там вода десь була.а так нічо./хороший дідик з вас для мацкаля би був/.-НО!єго інквізиторство заким я ю є!/самі казалисьте/.і по тому .......мені смолу варить .маскалям плечі мастить..