Привітався з шановною громадою! сьогодні вночі вже трохи похолодало, але сонечко світить! Гарного світлого дня Всім Нам!
Вітаю шановне товариство. Вранці було досить прохолодно, а зараз сонечко пригріває досить моцно. Собачка вишпацірована та нагодована, глочик спочив за очкуром, додаткова мунітіоне у рюкзаку - тепер і до праці мона їхати.
Вітаю!всього Вам і всьго!а ну і оптика на мд-зверху,ліхтар-знизу/по хеншую щоб/і повірте-жоден хабар на дистанції мінімум 400м/то залежить від калібру мд/ не почуватиметься в безпеці.
Доброго дня. У нас зранку було +8, зараз +10 але комфортно. Вітаю з Днем Народження! Міцного здоров'я та всяких смаколиків повний лантух ще й торбинку.
З рибним четвергом всіх. Пана Вольфа - з Днем Народження! Міцного здоров"я та гарного хабарю під лопатою. То справа звички. Як одного разу сказав мій брат "я вже відвик копати вдень".
то від Вас мені десятка на рахунок впала?)))) А музика там з мого дитинства, пан К може писати, що завгодно. А «нєуловімих» ми тижнями чекали наступну серію
Аманінніка з днем народження.Головне.щоб вудка не гнулась.а коліна щоб не рипіли.як віз не шмарований