С вечером панове , наступает осень стало холодать . Поля у нас еще не убрали , какуруза и подсолнечник стоят . Копать негде , вот такая у нас тут на хуторе печаль .
га! шо? що загубили, яку цитату, де? давайте зараз усі швиденько шукати. ану повивертали кишені кому кажу!
Теж мені пєчаль — приїжджайте в гості, я Вам дам можливість перекопати 40 соток))) Якщо не накопаєтесь, до тещі підемо))
Премного благодарен за приглашение , как то и у нас тут харчи убирать нужно . Вы уже там сами пане справитесь помалу . а если нужна подмога то пан Консерватор организует за малюсенький процент .
о! тоді викопайте і мені щось гарнюнє. шаблюку наприкляд або багнета. все єдно кулемета ви відавати не хочете хоч це і не подобство з вашого боку не відавати мені мою власність
Так, з "Райбу" там досить багато матеріалів. Але є і багато з інших. Я почитав там дописи за осінь 2014-го. Як на мене, спочатку форум був більш ватним аніж проукраїнським. А зараз майже як тут.
Не сумуйте ! Клієнти вже мусять знати хто їхній майстер , а проміжні ланки є в будь якому бізнесі . Треба просто налагодити інформаційну мережу та змусити вашого феодала або самому маляриком ставати та бляху рехтувати , або просто отримувати відсотки від прибутку шо йому приноситиме праця професіоналів . Сьогодні коло моєї зупинки прямо на переході гепнули китайську машинку старою "дев'яткою" . Добре шо там якраз є аптека прямо на зупинці і власницю китайського авто відпоювали заспокійливим а винуватець швиденько організував евакуатор навіть без полюціянтів . Тітка коли побачила як у винуватця зроблена "дев'ятка" - зразу погодилась на його пропозицію організувати ремонт та в подарунок високо якісну аерографію на вибір власниці бо на капоті старої вазівки було намальовано жабу та так майстерно шо навіть краща за живу . От вам і майстер , то ж не засмучуйтесь і шукайте своїх клієнтів . Пи. Си. Сьогодні святкували останннній день курбанбайраму та жерли баранячий шашлик .
Доброго ранку панове, +20 С, сонячно, готуюсь до Шумейкового, куплю антрацит, кокс. Продам сємєчкі , 100 кг.
В7 доброго ранку !!! Вчора хотів привітатися, але швидко шкурнув працювати, бо плян треба виконувати, бо нових рабів ще не завезли, тож ми з батьком працюєм за них _((( Ранкова кава та до діла ...
Доброго ранку. Вітаю з днюхою! Кулемета віддати не можу — його вже зарезервовано… мною у мене Нічний коп штука цікава, але ж не видно нічого. ось знайшов заготовку (трохи шкуркою пройшовся, зараз може почищу всю ), а може не заготовка, а хтось ножа про…бав і в вогонь кинув… поряд купа шлаку , мабуть таки кузня там була, бо все чорним дзвенить, візьму тачку та й піду по металобрухт))
тому то і не дусить їх/вони в нас грамотні,не то шо наші депутати/.ну і взагалі-перш ніж щось невідоме взяти до рук-тре взнати шо то є/і з чим його їдять/.доброго дня всім!в бандьор+10,сонячно.чекам тепла та знов на дах.тре закінчити.до речі-вчора ше так непогано загорів.
Вітав Трака з днюхою. знайшов прикольну композицію , 2.40 сек. Хто знає що за музика або де скачати, з мене + 10 грн. на рах. мобілки.