Доброго дня. Приїхав з поля… ніц нема там, навіть ходячки совіцької(((( Це для пана К наподивитися, як люди лямпи збирають))) Довгоносики дуже корисні, то не миша https://uk.wikipedia.org/wiki/Мідиця жеруть совку, личинок хруща, ну і всяку іншу городню капость. Деякі навіть у червоній
Хто сємки здав за вигідним тарифом? « Паломники-хасиды, которые приехали в город Умань Черкасской области, перечислили 300 тыс. грн для бойцов АТО. Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/society/112132...ili-300-tyisyach-griven-dlya-boytsov-ato.html »
в Занзібарі в неї вілла, у вас гвинтівка є можу на сафарі домовитись, але дурогоо хоча там місцинка є можна з мд походить копнуть, але зразу турма. Такшо краще там де нас нема
Якщо гамириканська цьоця та що на світлині, то спитайте чи проїздом не хоче в Рівне на пару день заскочити погостювати
вітаю панство. як ви тут, працюєте? та ясно що ніхто крім мене не працює бо ви ледарі, тілько тотів і маєте обговорювати не за регляментом. пане Алекс ото що ви показували то не шабля а шматок іржавої залізяки яка непридатна вже ні на що. отакоєот. а ви кажете. добре пішов я далі дровник лаштувати щоб було куди дрова складати. щоб взимку мені було хАрашо, тепло та красіво.
Добрего дня шановне паньство В нас всьо погано,новий "хазяїн" перекупив СТО,якщо раніш ми самі розмовляли зі кліентом,самі відповідали за свою працю,то зара кіло "менеждерів,мерчандайзерів,промоутеров",та ін довбоїобув...Таке діло,приїджае кліент,його одразу якись "мастера прийомки" обробляють,потім ото падло-"майстер",біжиць до нас,до мулярів,та сам ,падлюка каже,що нам робити,та ще скілкі пенедзей ми за це заробимо. Скруніш-то е "П@сдець"... Ото сидимо зараз у кришмі,тай думаемо,що далі робити.Ми не звикли до цього,вже п"ятнадцять років як працювали як нормальні люди,а не як раби ....Нажаль там наша камера залишаецця,ми самі ее купували за грубі гроші,тож так кинути дуже буде прикро. Но справа не в тому, я так думаю,може у Польску аутомаляжем поїхати працювати,не маю натхнення тут на ціх "Менеджеров" працювати... Всі наші теж,хто по гаражам,хто взагалі покида' оту "срану" новітню технологію викачування грошей зі робітников буде... Скрутно ,може ліпше поїду додому,а там най пан Бог вирішуе. Пробачте камеради за сумний пост
таки-так! на пана робити це б....ка робота!надоїло, особисто мені, вже до крику! Дай Бог, щоб все змінилося! може це є знак до початку змін ??!!!
Я знаю, на стіну ні в якому разі. І продавець там... Я не хотів, щоб Ви купували, а щоб поспілкувалися з продавцем. Разом з тим, якщо Ви "матимете час і натхнення розпиляти москаля", то шабля буде якраз.
відпускаю вас на вільні хліба, якщо руки є і голова варить, то непропадете з камрадами, з 0 прийдеться починать але то вже ваш хліб з маслом і ікрою буде. В Польшу можна, якщо добрий спец гроші будуть, можна свою справу там відкрити знатиб польську тільки і камрад аби був щоб допоміг. Я на той рік їду, відкрию підприємницьку, стану платником податків і арбайт . Удачі Вам.
Випадково надибав цікавий ресурс. Ізраїльський військовий форум, російськомовний. Тема про українсько-російську війну: http://waronline.org/fora/index.php?threads/Новости-Украины.571/page-20519 Погляд дещо збоку. Досить цікаво.
Такі да: "В патрулировании котовский погранотряд был задействован, но им не повезло. Собственно от знакомого погранца: Ну вот теперь можно всю правду и рассказать. ЗЫ: сама цитата с Райберта, а не приватная."