Доброго вечора усім добрим людям, а кацапам котвицю в дупу. Панове чи я щось прогавив або не звернув уваги - де це подівся пан Мурад?
Десь місяць-півтора назад Пан Вітер на це питання відповідав. Там дуже нехароший поступок зі сторони Мурада
Скажете таке… у моєї тещі нема цілівізьора (як і в мене) Я ту гидоту в нову хату навіть не заносив, теща взячла приклад і теж заїхала без тельавзіра. Як хоче кіну подивитися, я їй з інету скачую, зараз щось про Роксоляну дивиться
Ви тут байбакуэте,а там у сусидний теми люди сэмочки лантухами крадуть,то можете у гУмань пустим пойихати.
І заодно зіпсував ту бідолашну тему. Там двоє людей домовилися віддати дерево, а двоє отримати. По хорошому - чотири повідомлення по суті. А завдяки тобі вже на дві сторінки написано, що не просцяти собі.... відшукати хто і що хоче взяти чи віддати.
ти просто заздриш що тобі з тої оборутки нічого необломиться. от бідака. з сємачками тебе прокатили в одній темі, з дровами в іншій. залізну вісь не забрав щоб на пиво з горілкою було. і як сі тепер житимеш?
мені не треба. от якби ти мені свого карабіна царевого віддав або отого кулемета то я б таки приїхав би за ними особисто. отакоєот
У мене для тебе погані новини: давно немає карабіна. Іншого хазяїна він радує. А за який кулемет мова - не знаю. Доброї ночі.
це неподобство з твого боку! віддавати мою річ без мого відома. я про кулемет отой що у коморі пилюкою припадає. о! слухай а шаблі там часом ні де не валяється, га? хочаб оту іграшкову подзнамьйонку чи спрощену зразка 42 року. гаявасуважнопитаю. дуже треба на стіну повісити.
А чого це Ви в штири ранку не спите, га? Невже тільки додому від якоїсь кобіти приперлись, поки дружина в Кійові? Чи до ранку прибутки вчорашні рахували?
Привітався. На дворі світає, сьогодні пінтіратура має трохи знизитись, але дощем так і не пахне. Дощ потрібен, бо в людей криниці пересихають і в лісах грибів нема
Доброго ранку панове, +20С, арбайт, готуюсь до Шумейкового, оце думаю буде там пан який мені обіцяв чьоколадку і стрельнути з МП 38? І памятайте, що вчасно незмазаний станок і зброя дає осічки
доброго всім ранку!в бандьор+15,осен однако!тре зара йти до брата арбайт на дах/поки літо ,+27,не почалось/.спалось сьодня не дуже- місяць майже вповні,13надцяте,майже пятниця.світив всю нічку в вікно/крутився,перевертався.тігнуло заспівати сіроманську.но шкодував сусідів./зате в 6.00 бодренько проснувсь від крику з фільми жахів Хічкока.співала сестра.а на сходах не даючи відкрити повністю двері лежав мертвий ВІН!то моя киця постаралась всіх підняти на ноги/мать зима буде тіжка,тож робить припаси./а починалось все з таких маленьких кернесиків,що на останньому фото.правда вона їх не дусила-гидувала навіть вбити./скоро певно почне маскалів тігнути до хати.
поки він прокинеться, все вже надійно буде сховано та переховано! а враховуючи останні дописи під ранок - прокинеться він не скоро!
Вітаю. Вже середа (вона ж маленька п"ятниця), а справжня п"ятниця невпинно наближається нестримним домкратом. Давно нічого нічим не припадає. Чи ти думаєш, я від доброго дива попросив мені новий МД купити? Шаблю (свіжокопану) можеш ось тут взяти: https://reibert.info/threads/shashka.813728/