Доброго дня, панство! як ся маєте!??? жара триває, літо продовжується, робота ...................ла! треба йти у відпустку - та йти " там де гори, полонини..хабарок лежить заритий, де машингевер нас всіх чека!!!!" Гарного дня!
Доброго дня Приїхав з праці,трохи підснідавобідав тай вгледів таких хороших дівчаток,живуть в Австралії
Зара прийде Пан К%, і проведе з Вами розяснітєльну роботу, щоб з'явилась відраза до чоколядних цукерок
В мене питання; як всунути відео сюда? Відюхи з телехфона з війни, на компі а от як на форум запхати я не вем?
Як я розумію, його можна тільки з інших сайтів вставляти. З компа лише фото. Тобто, спочатку залити відео на Ютуб чи Вконтакт, а вже потім сюди.
вітаю панство. що до відео то можна спробувати завантажити прямо з компа собі в альбом а потім вже завдти надати або лінк у цю тему або скопіювати та вставити.
Пане Консерваторе, кидайте вже ті шафки, вони вам не потрібні. Хутчій сюди! За дуже скромну суму Ви можете придбати крамничку, і заодно стати обличчям "Райберту": https://reibert.info/lots/voennyj-internet-magazin-reibert-militaria.48685/ Може, навіть, Ваше обличчя виставлять там, де колись був "зварювальник". Чи відлякуватиме користувачів?
Це вождь шось *мутить*.Розраховує шо до Гумані кошерні жиди приїдуть.куплють отей магазін за грубі гроші.А він ще їх і відсоточки*братерські нагріє*.Оце буде номер.
То Пану НІА не йметься слава Себастьяна Перейри, торговця "чорним дєрєвом" . Нігрітосок виставляє на продажу
а де це всі? спите чи що? а поки ви спите я оно за відсотки домовився собі та за цінну деревину для дядька Вітра. ще і вагона можна узяти. хоча нащо він треба я ще не вирішив але най поки що буде так а там або буду на ньому по ревізії їздити або панові ЗСаломНалийКуму на брухт відправлю. отакоєот. а ви кажете