вже вітався з Панством,так шо звиняйте. так як тема про Наш самий що не на є побут то питання до аудіторії: Болохівське князівство!!! треба більш інфи. офіціальні джерела не дуже цікавлять, т.я. не дуже цікаві. повторю питання - Болохівське князівство. ЗІ: Сигара з мого тютюну з мене, якщо інфа цікава .
ану скажіть мені ті хто шаре в електрострументі. в мене на болгарці полетіли щітки. якшо я візьму та і випиляю з старої щітки, ще совєтської, то буде працювати болгарка чи ні?
Так, хто зможе возвесті 2 у 8 ступінь, той сьогодні п’є пиво… або портвейн. і який то д…нь придумав День Програміста на понеділок? ну шо за нафіг?
бо на китайський струмент повинна бути китайська твердість щіток, а ваші можуть якір зтерти, ну то в теорії, так що, практикуйтесь _)))
В7 доброго ранку !!! Сьогодні гарний день для складання шлякобльоку у стіни мого гаражу. Доречі, в мене буде "премьєра", бо до цього моменту ніколи з ним не мав справу _))) Ранкова кава та до діла ...
Доброго ранку. +15, зранку сонечко. Вночі виходив до-вітру, зашпортнувся за поріжок і роздер носа. Оце не знаю як сьогодні з'явитись на роботі з подряпинами на мармизі
А що там на світлині знизу якийсь електропровід і механізм? Мо пусковий пристрій для тих двох "Томагавків"?