Я знаю, що це звучить як мінімум підозріло, але поради таки були безплатними. Безумовно, якщо пан К. не веде десь там у себе товсту бухгалтерську книгу, а під Новий рік - рахуночок за спожиті послуги.
Доброго ранку панове, +20С, в мене знову інтирнет є., подарую мабілду, хабара на копі нема, куплю галендвагена, або ще якогось джипу занедорого До речі геодизична табличка щось коштує?
халамидник. йди працюй то і будуть тобі гроші. вчора оно знайшов жеж купу заліза то чого не здав? вірно бо ледарь і не захтів тягнути а так би здав оту вісь і мав би собі на горілку та пиво а мо ще і на цигарки б вистачило. отакоєот. вітаю панство. понеділок не п'ятниця але до п'ятниці ближче ніж субота
То ж працюю, бо від тебе дочекаєшся... А не забрав і не здав, бо вона дуже велика. Там вантажівка потрібна. Хочеш - можеш забрати. Я навіть тебе за руку візьму, і туди поведу. І копати не потрібно, вона вже зверху. І ще залізяччя дам, те що вчора викопалося, воно все там, поряд, я на купки зверху поскладав для людей хто збирає. Однак в Умань йти будеш, то заскоч і забери. З.І. Я ж сказав, що гроші віддам, бачиш, вже починаю.
то пан Вітер посилання дав ускладнене а ви не вирішили ту загадку _))) https://reibert.info/lots/zatvor-vm-v-konservativnoj-smazke.45956/
О, пан К. знову почав роздавати безкоштовні поради, не проти ночі сказано. Але є одне але. )( Праця і заробляння грошей - то різні, взаємовиключні речі. Працею грошей не заробиш, лише напрацюєшся. http://forum.kpe.ru/archive/index.php/t-918.html Гроші потрібно заробляти просто так, взагалі, повсюдно і кругом, у сферичному вакуумі.
Знову за рибу гроші, хоч нині і не четвер. Космонавти, сантехніки, бухгалтери - це все суть працівники. До заробляння грошей вказані дефініції не мають жодного відношення. Ілюстрація по темі. Чи є різниця між копарем, його металошукачем та викопаними предметами?
Що рація, то рація - от я, у 1992, поїхав до Ляхистану на тимчасово - перечекати скрутні часи, а вже 24 роки минело!
1.Вождь і учитель казав.що дружина поїхала типу до столиці(совпадєніє?) 2.Піймали двох молодиць з 77 кг.сємачок(совпадєніє?) 3.А до Гумані тре сємачок наготовити. 4.Вождь заклопотаний приготуваннями.в *блудні* не заходить.(а мо чкурнув дружину з вражіського полону визволяти) 5.І скажіть шо я неправий
я вже тутачки. тож звісно що не правий. бо я вже казав шо шафки роблю. от майже доробив і тепер вільний та буду тепер тут сидіти за порядком наглядати та відсокти збивати з усіх хто є. отакоєот. а ви кажете
таки мабуть закину коп, їздь, ходи х. зна куди за одної мАнетки або топірця, рибалка то тема, закинув вудочку і плюй собі сємки, дивись на воду і втикай, короп зірвався ну кіл на 10 мабуть, Продам Ф70 з усім+ піпелац. Хоча якщо пройтися по схилам то дофіга кераміки, мо і динаріїї з фібулами є щож робить то?