Доброго дня Не дуже,пять динарів,стоїть не зібрана соя-зоя та кукурука,а де зібрали то засіяли в пилюку накидали добрив та насіння,знайшов закинуте село яке частково розоране і на цій території була пшениця стерню спалили,ходити красота і знахідок від Сігізмунда 3 до вісімдесятих 20 ст.,але заліза та вилько-лозько трапилась пряга з куркою двоголовою,Павла першого деньга,ну і мідяків трохи та совдепівських монеток до десятка,два півтораки та кілька солідів,і оце думаю чи прикупити катуху 9 дюімів до деуса чи якогось самопального мд з маленькою катухою для таких місць? А зараз просижую штани на роботі в такий чудовий недільній день
болта собі залиште, Громовк продасте, скажете що то римський. а мені хельм німецький м18 тре. вже відмазуватись починаєте хоча і обіцяли
вітаю панство. та нащо купляти? попросіть і вам подарують безкоштовно, тобто даром ось в цій темі https://reibert.info/threads/vyruchajte.813174/page-5
Какой заправлять? Газ по 13 и выше, буду теперь машину по выходным заводить, радио послушаю и домой )
Вітаю зі святою неділенькою! Пане К., раз вже сьогодні аукціон небаченої щедрості, то чи не продасте Ви кілька непотрібних вам залізяк, які все одно валяються без діла у клуні, та не купите мені якийсь хоч завалящий Е-трак? Я навіть можу взяти залізяками, самовивозом. Сам їх продам, і сам куплю МД, щоб не робити Вам незручностей. Заздалегідь вдячний, Ваш пан Алекс.
Я саме тому до Вас і звертаюся, бо біля церкви мене знає багато народу, не подадуть на прилада. А в тій темі вже порадив збирати металолом і продавати піратські кулі. Тож лишилася одна надія - Ваша доброта. Я впевнений, що такий гарний, добрий, розумний, а головне щедрий громадянин та поважний користувач як Ви не відмовить у такому малесенькому проханні. А я Вас на коп запрошу, зможете ходити за мною з лопатою, і копати сигнали.
пане Алекс. поїдьте до гумані та і просіть там грошів. там незабаром буде багато грошів і їх просто треба узяти. але робити то треба чисто і без криміналу. тож не гайте часу а збирайте бебихи, розробляйте пляну як тії гроші в відносно чесний спосіб вилучити та катайте до гумані. як припхаєтесь звідти то відпишіться який спосіб чесного відйому грошів в населення ви використовували щоб на наступний рік викристати інший спосіб. а також незабудте сплатити мені мої чесні відсоточки за надану безкоштовну ідею. з великою повагою та сподіванням на вдалу оборутку
Тож я план вже розробив, і навіть його реалізовую. Одне погано - підпільний мільйонер поки що не ведеться. Також дослухаюся, до Умані поїду. З тих грошей якраз із Вами розрахуюся. Мабуть. Надіюся на плідну співпрацю, та вказання дати, коли приїздити по залізо.
Ти ба вже до Умані хтось хоче їхати,вчора коли їхав додому то на полі експропріював чотири соняхи з сємками,мо кому тре віддам незадорого
Дякую, пану К. засилайте, як відсотки. Бо в мене під вікнами ціле поле соняшників було. Вчора-позавчора змолотили, народ ходить вже два дні по полю, збирає те, що лишилося. Можна цілком безкоштовно та безборонно зібрати і собі. На пів Умані вистачить.
Це виходить якщо всі сплаять відсотки соняхами то на ринку України з'явиться ще один монополіст який буде гешефтити олією Може не тре??
Ну за такою ціною вже дешевше на бензині: 21грн. Х 7л/100 км. чи 13 грн Х 10 л./100 км. До того ж на бензі тяга набагато краща
Доброго Недільного дня.Сьогодні вигулював нового Вєратора в лісі.Там де весною підняв чекана КР.за метр від ямки підняв списа скіфа.42 см.
Я писав дивлячись на ціни ближньої заправки (92 бенз. 20,95) Ну і в моєї машини на бензині 6.5 - 8(по місту) літрів на сотню На газі 9-10 А у Вас взагалі вевселий розклад