в мене скриня вийшла з глибини 1.5м прошлого разу, теж пуста, пан Дитріх обізвав її мангалом, буду в ній москалів смажити та йому відправляти _)))
Але це були такі часи коли хельми вішав на деревцях, а решту непотрібних речей залишалося на поверхні для синюків.
На жаль, воно постійно так. У кращому випадку в ящику з глибини відшукуються боєприпаси. А де всі Залізні хрести, печатки, документи та інші тотенкопфрінги? Біда...
Тюююю ... всього два дні .... Тоді я абсолютно вільний та повністю незалежний . Пи.Си. - Привітався до всіх !
то попросіть сусіда най принесе спирту троха та вкиньте туди перчину червону і най постоїть з годинку потім випєте той спирт нерозбавлений та заїжте тертим хріном. ну можете ще сальця троха але небагато бо буде передоз і на ранок стане зле. от як випєте то лягайте спати і най вам насняться голі поросттка. цілий табунець.
В7 доброго ранку !!! Якось "жиденнько" учора наконопали, майже нічого читати, а де хабар ???? На сьогодні величезні пляни, тож, ранкова кава та до діла ...
І клуня моя, та знахідки, а й штрафи також мої - один від лісничого за копання долків у лісі, а другий за швидкість!
Доброго ранку. Тут бачу поки мене не було вдома, сусід города перекопав))) Треба буде його на весну знову копійками срср засіяти))
Не в льосі, а в ДОТі, що таке льох для пана К? А в доті хоч сало доїсти встигну, поки він довбатиме бетон))