А тепер маленький екскурс у моє дитинство - провулок Квітучий - там пройшло моєе дитинство! На цьму місці мешкала сестра мого діда, а далі дім Тимченків та місце де стояв дім мого дідуся. А коло цієї брами мені зламали руку баскетбольним м"ячем - це вже перевулок Тропініна. А це школа у котрій я пішов до першого класу!
А на останок вчорашній закуп (це якщо хтось почне про "братскіє відсотки" напомикати) - так мене бан збив з пантелику, що поїхав та купив та й ціна була дуууже приязна!
Ото Вас із бані випустили, а ви ото отаке малюєте. Негарно це, ой не гарно... А ще й з поважного пана глузуєте.
пане Р% та не нервуйтесь ви так. мо і ваша жінка кудись поїде на кілька днів та і ви без неї відпочините. нетреба так заздріти що аж до камуняцьких пісеньок від того переходити.
а де це таке? я гадав що вже і не залишилось того одноповерхового києва або його захопили оті новоріши та перебудували на новітні триповерхові будинки.
залиште те собі. будете тихесенько співати у куточку та сподіватись що і на вашій вулиці переверниться вантажівка з муроженим. отакоєот
Ваша правда - користь була - завтра поїду до клубу та перевірю на практиці. А сьогодні був на мото-ветеран базарі та у нервах забув хвото апарат забрати із собою. А може воно й на добре вийшло, бо пан К інхваркту міг би дістати - стіки лямпів різних та файних було!
во як дехто собі МД добуває! https://reibert.info/threads/vyruchajte.813174/#post-8798280 Райберт потроху стає притулком для жебраків ... скоро і бомжі підтягнуться
таки трохи покопали з сином з цікавого майже нічого окрім великого залізяччя на глибині 80 см у вигляді розподілюючого водного вузла від якогось гідранта ах, які були надії на той сигнал _((( ...
Це ти на покупку квартиры намекаешь?Создай тему,типа живу с папой тираном,мамой,женой,сыном,внучкой и Жучкой в комунальном общежитии.Хочу 5 комнатную квартиру в Киеве,можно не в центре,но недалеко от метро.
ага, если б тут можно было вот таким образом наколядовать 48 000 уев - я б уже давно темку создал ... "Купите доктору жилье" ... бо в морге ночевать прохладно
У мене така гісторія була на початку моєї пошукової діяльності - вихід із землянки, ледво, ледво вичувальний сигнал ну і я саперочкою (першовєнною) починаю заглиблюватися дсе далі та далі (тре зазначити що копав у пісочку). На глибині метр - метр-десять велика скриня з люмінію дужо приємного кольору фельдграу. Руки трясуться, серце хоче з горлянки вискочити - думаю, курна - нагороди, штабні документи - одним словом мані, мані, мані, а ота клята скриня лежала до гори днем та була без віка та й пуста!!!