Неправда Ваша. Я завжди трудився. І зарплата в мене у конверті не платилася. Всі працюють. Навіть пан Касіо на роботу влаштувався. Так що нероба в нас у темі лише один лишився. До речі, пан Касіо так сюди і не заходить. Мабуть думає, що його тут схоплять, і відправлять у Нацгвардію. Пане @casio , досить плюватися. Тим більше, що самі винні. Йдіть, краще до нас, бо всі цицьки пропустите. І завтрашній шаббат. Я більше не буду, обіцяю.
доброго ранку шановні! арбайт такий напав,що як негр - від світанку до темряви....тож прогавив цицькове засідання, тепер почуваюсь кепсько, бо пальчики так і хочуть натицять цицьок)) а зясь, бо порядок повинен бути а не то шо січас.. гарних всім вихідних!!!
В7 доброго ранку !!! На дворі гарна погода для застигання бетону, отже, можна зробити собі вихідний _))) Може вдастся покопати трохи, ще не вирішив... Ранкова шаббатна кава ...
Шалом, правовірні! погода супер, настрій тоже - завтра нарешті вихідний! може на якесь поле махну.....!
Шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Шабатня музика. Для тих бідолах, кому сьогодні на працю: Сказали, що хунта відправить у Нацгвардію. Я вже писав, що цього року до Умані на початку жовтня їхати треба. Так що зарано іще. А звідки це у Вас відео таємного засідання у клуні пана К.?
То я бачу, що Ви, шановний, геть на кобітах не знаєтеся - як жеж то можна не впізнати шляхетного, смачного цмочуся?
Вельми дякую та вітаю усіх добрих людей, опріч самі знаєте кого. У мої 57 років я вже був невірком та перестав вірити у справедливість, але ще є в нашій Україні добрі та справедливі люди - СЛАВА їм!
А тепер маленький звіт з мого перебування у моєму коханому Києві. Про шлюб мого племінника розповідати не буду - бо було нормально, а мені не випадало провадити політінформацію, але як почув від його тестя про велику трагедію, до домуоїхавщо вони(ми) пережили (тому йолопу 50 років) - тобто "распааад савєтскага саюза", то я влив собі соеку горілки та поїхав до дому. Але з моїми друзями то ....