Років зо два тому пішли в ліс весною. ще по снігу .Знайшли коліща від танки.вирішили приїхати машиною і забрати.Потепліло.поїхали.не знайшли.разів 5 їздили.безрезультатно.Землянки знайти не змогли.отакеє.
То месни,я вже писав......У нас таке з куском брони було.Коли прийихали з резаком,то тильки окалина,та купа слидив вид фир.А може Консерватор со товарищи за видсотками приходив.
тю на вас пане! я питаю в кого вконтаГтєга нема. тим що робити? ось в мене нема а мені цікаво. отакоє от.
То доведется реєструватися,у цьому "вконтакті" можна ще жертв(сепарів) знайти,таких солоденьких)))Я їм слово а в них відразу дупа спалахує))))
Алексей Косуха-живет на Буковине,ненавидит все украинское,фанат Путлера,считает себя даунским казяком.АТУ ЕГО!АТУ!http://6945806.vkrugudruzei.ru/
[QUVeter-59, post: 5404690, member: 46929"]Так хочеться комусь(я знаю)по пиз..даку заїхати.Але ніц не можна.Піду комуняк вішати.[/QUOTE] Пор трети на стинку?
а з якого це часу москаль братом був? я те кіно теж пам'ятаю, може не на пам'ять але дуже добре. і вставляв саме той момент коли москаля до трахтора привязали та пустили кататись. а що до брат на брата то в нас відбувалось теж саме але на 20 років раніше.