туристи будуть купляти аж гай шутітиме. вони що тямущі? отож бо і воно. казати старовинна від діда дісталась а тому від його прадіда а той коли мацкву у 1610 році звільняв від кацапів то знайшов у скрині. раніш їх звичайно більш було але порозпродавали діди а оце єдна і залишилась на згадку. а зара гроші потрібні тому і продається. а так би ніколи не продавалась бо то память. отакоєот
Мо кого цікавить літєратура. Сьогодні перший раз вирішив спробувати прийняти участь в аукціоні https://reibert.info/lots/knizhka-vmf-vps-ssha.47761/
Це рідкісний рубль Петра Алексєєвича. Відчеканений зараз. Китайцями. Страшно подумати що буде, коли пан К. почне чеканити які-небудь монети Єлизавети.
До речі пане Алекс коли забиваєм стрілку покопати,та погутарити як позбутися відсоткового іга,та зоорганізувати якусь нєзавісіму офшору
Я цього тижня на роботу вийшов. Так що "покопати" тепер... Хіба що в якусь неділю, недалеко від міста. Відсотки можете й так не платити. Я давно вже покинув. І Похабний теж. Думаєте чому пан К. то йому то мені постійно намагається щось закинути, то недержавницьку позицію, то сепаратизм? Не інкримінував нам тільки еміграцію Бені і викрадення Корбана. А все просто: відсотки не капають.
дивись добалакаєшся. я до києва на новий рік збираюсь. тож встрою похабному холокаоста за те що він аж досі мені мою лямпу не переправив. а заразом і тобі можу теж холокоста встроїти
В7 Доброго ранку !!! Операцію ББ частково закінчено, хундамент залив, з понеділка буду викладати шлякобльока, бо його дохура лишилося від попередніх хлзяїв у вигляді "шон-хай", якого завчасно було розібрано на гарні справи ... Отже, ранкова кава та до діла !!!
Меня лично добивает когда почти каждый день на фиолетовом выставляют екатириненские и другие рубли этой эпохи с набитым николаевским гуртом,ну хоть бы немного мозгами шевелили или в интернете глянули.
Доброго ранку! тепло та сонячно - літо продовжується!вчора день Болівуду в Буднях був? Мені сподобалося! може ввести це окремою програмою!???
Мої вітання громаді ! Що до вище сказаного - досить багато що переосмислив у житті , трохи подорослішав розумово , майже не зловживаю алкоголем бо зрозумів шо нічого не зміниш , нікого не повернеш , тут не так як там та крім шкоди власному здоров'ю та болю мене оточуючим то нічого не приносить . То ж тепер маю продовжувати жити так як навчав Тато , принаймні так аби не було соромно перед Богом та людьми . Хоча мушу визнати - рождєння пройшло з друзями , побратимом та таки зовсім трішки (десь 0,5) випив бо колись обіцяв двом гарним хлопам шо на свій день народження вип'ю чарку на їхню честь стоячи струнко на одній не хворій нозі , але наступного ранку анічичирк про похмілля та в холодільніку тілько вітаміни та кіфір . Зараз збираюсь з дамою серця й не тільки до містечка на закупівлю зимових запасів доки ціни ще падають на картоплю , перець, домашній хрін та помедорчики . Може на вихідні поїду з похресником трохи на природу та "попікаю" обновкою від "ґарет" . Вдачі Вам та миру !
В Гумані аренда на житло для жидів стартує з 1000уйов.Цікаво .хто вже з наших блуднів подався по жирний гешефт.????????