Получив програвач платівок Ріонер. типер усілка і музон куплю, обмінаю. прийму в подарунок платівки вінілові.
Привіт всім ! Я дуже вдячний вам , друзяки , за привітання з днем народження . Як прекрасно жити на білому світі , коли маєш досить багато друзів та однодумців . Нехай навіть жодного разу не трапилось зустрітись безпосередньо , але знаєш що в багатьох , навіть найвіддаленіших місцях горить комп’ютера чарівний вогник - то є ми всі у величезній мережевій родині і ми тут спілкуємося по справі і без діла , але це важливо для кожного з нас по своєму . Де, чому , хто і як , дізнатися б нам хотілося в цю хвилину думає про нас коли в куточку "авки" світиться зелененький трикутничок що свідчить про присутність людини в онлайні . Тут порушується людська самотність та зникає почуття того що ти вже "відпрацьований" матеріал чи геть покинутий та непотрібний , тут всі друзі і цим дорожать , тут навіть минає частина нашого життя . Як добре, що є на білому світі такі різноманітні далекі , але водночас і близькі друзі ! Звісно шкода шо декотрих нема зараз з нами , а ще гірше що багатьох рідних , друзів , побратимів чи просто гідних жити в пам'яті людській вже ніколи не буде , але доки ми жиємо то мусимо про них пам'ятати і вони будуть житит серед нас та нагадувати нам про наші борги та зобов'язання , про те чим та як ми мусимо залишити свій гідний слід на спомин майбутнім поколінням . Ще раз щиро дякую !
Всмислі "на шару"? Мо, Ви не правильно сформулювали думку, і хотіли сказати що потрібна листова латунь "на шари"?
Вже є тема про це в Курилці https://reibert.info/threads/intern...oju-rabotu-s-1-oktjabrja.811921/#post-8782166
Два трохлітрових слоїка меду і торбинка сємок з Вас Камради, якщо дійсно цікавить, то можу розпиляти листа 1495*595*2 мм і вагою 14,5 кг. надвоє.
цікаво а скілько з того листа монетків можна накарбувати, під старину. а потім продати за грубі гроші кожну.
Вітаю. Можна оцей: Спойлер Назва - то в "хорошому смислі". І Вам дякую за добре слово. Звернув увагу, що на початку спілкування тут Ви писали більш легковажно. А зараз пости все більше робляться схожі на наповнені життєвою мудрістю дописи Вашого батька, земля йому пухом. Приємно читати.
технологія вже давно розроблена, штамп теж коштує недорого. залишилось тілько нарізати кружавчиків та знайти когось хто буде по штампу зверху кувалдою бехкать. один удар-одна монетка. потім у землю та поливати водою час від часу та сцяти туди теж. щоб вийшла благароднайа патіна. отакоєот. а ви кажете.
бєспрєдєл,хто ж так творить весєлі діла,потрібна тєхнологія яку важко знайти,хоча я в цьому ділі можу допомогти,безкоштовно за 25% з монєтко