Не бурчи як стара баба, це непродуктивно. Якщо хочеш результату - я написав, що треба зробити. Припиняй словоблудствувати, і роби. Який буде результат, не знаю, всяко буває. Але він буде.
В7 доброго ранку !!! Вчора подзвонив знайомий, запросив перевірити його садибу на монетто, бо щось він там колись знайшов, та думає, що засіяно монетами увесь город _))) Ранкова кава ...
Доброго ранку панове, +20 С, на коп, поле убрали вже, то поЇду соняхів назбираю голубам, горобцям та синичкам на зиму, Хто скаже який бойовик подивитись індійський краще? ато танцор диско вже піднадоїв куплю ВАз 2101, Газ 3109.
Доброго ранку, панство! якийсь плюс надворі, але похмуро!середа - це добре, скоро п"ятниця!гарного дня та доброго гешефту!
Доброго ранку. Вибачте —не втримався : Замість бюсту самовар Панове може в когось є генератор та радіятор до 53-го газона… бажано нашару)))
Доброго середового дня! + 21, світить сонечко, арбайтен. Підняв зранку ціни на чорний і цвітняк. [QUOTE="Бек, post: 8784170, member: Хто скаже який бойовик подивитись індійський краще? ато танцор диско вже піднадоїв куплю ВАз 2101, Газ 3109. Переглянути вкладення 7601001 [/QUOTE] Гляньте "Зіту і Гіту" Ресори отримали? Якщо треба, то маю ще "Волговські" ГАЗ-24
Нажаль зараз немаю. В минулу суботу звонили щоб бортового ГАЗона на брухт здати, якщо здадуть то гляну що там за радіятор
та ні. наш, нормальний з снігом то невеличким морозцем. а після різдво та старий новий рік. а там вже і знову літо. я до того що зараз дуже швидко час йде. наче тілько ось-ось весна було, починалось літо а ось вже і осінь а за нею зима. отакоєот. а ви кажете