а як же! буде, до цього діла підійшов сурьозно)) колючка, егоза , а на калітці повішу об,яву що двір охороняеться гранатами-розтяжками замість злого песика))) нехай думають -лізти чи ні)))
тю. а вам клопів чи гнид шкода, а вошів чи тарганів? отож бо і воно. не треба ту худобу шкодувати, вони того варті
одну вже завіз - далеко! досі назад дороги не знайшла! і взагалі щоб ота бабеха лазила у мене в льосі і жерла всі мої стратегічні запаси..ні так діло не піде! ось і фото в тему!
навпаки тре за них радіти. вони того довго хтіли то най жеруть не обляпаються з тої шуфлі лой свинячий. тож тре радіти що вони втрапили туди куди хтіли
эх... розумний хлопчик заплатив аісту 100 еуро і його занесли в сім,ю у швейцаріі))) а у мене мать бешкетство тече, а точніше з великим тиском біЄ))))
то раній Брєжнев, некотірується як антиквар, зірок мало, от старіший то да, от тоді але 5, а зараз 500 але 4
та мать нашому тутешньому сепаратисту панові Алексу подарувати хочуть. щоб йому було на кого кожного вечора молитись та згадувати калбасу по 2.20 та горілку по 2.87. отакоєот
це небезпечно. оно отой англієць ньютом теж отримав яблуком по довбешці та вигадав щось там таке. а уявіть якщо те одаробало отримає яблуком? вигадає якийсь пришелепкуватий камуняцько-свинособачий закон. і що тоді. гаявасуважнопитаю
так в вуличний сОртир його занурити та вже не яблуками його лупити а проводити цілодобові бомбордіровки важкими набоями а інколи і напалмом полівати)))