то забагато! треба лише чотири. пояснюю чому саме так. ранком один карасик виловлюється і відправляється відразу у морозильник, вони карасі добре переносять заморозку, у вечорі заморожений карасик витягується з морозильника і відправляється назад у ставочок а замість нього виловлюється інший і відправляється у морозильник аж до ранку а ранком знов до ставочка і так цілий сезон. ви всі запитаєте а нащо тоді аж чотири коли достатньо лише двох. то я вам відповім. ті двоє відпочивають та чекають на свою чергу. всьо по закону о праці та відпочинку.
Ну ви чисто,як тато з сином на морі <тато-сину дивись море!син-де?тато- ось водичка,хвильки!син-де?тато-ну ось водичка,чайки,медузи,хвильки!син-де?тато спересерддя хап за шию і головою в воду раз,другий,третій!син відпльовуючись:тато!що це було?!-море синку!син-тату де?)))))))))))))))))))
І в нас таке є-зараза<але гарна>! воно в кращих традиціях та на режимі зліт-посадка<колись така реклама була KLM авіаліній шведських,може хто памятає>так от воно провадить оподаткування всіх наявних рибалок.по черзі,всіх.ще ні одного не пропустив.після таких шумних відвідин-хоч стій,хоч плач-кльову нема години 2.але податки всі справно платять-не заплатиш воно не вступиться!та думаю найбільше задоволення -то спостерігати,як той кусних хліба поволі повзе ненаситною горлянкою вниз))))))))))))
Далеченько.бо *вони* живуть в мене за огородом.Хомяк їхній витоптує пастійно город.то *вони* мені моральні та матеріяльні збитки компенсують салом.Через те *вони* такі *нерівно* дихають до сала.