В7 доброго ранку !!! Сьогодні гарний день для початку нової операції, назову її, операція "ББ", бо буду багато бетонувати, а не блядувати, як дехто міг подумати _))) Отже, ранкова кава та до діла ... пс Доречі, купив меда в свого пасічника по 180 грн за 3 літри, вважаю, що це трохи задорого, бо він здає все оптом на Європу, та дешевше продавати не меє сенсу.
Доброго дня. У нас в селі третій день весілля)) Увечері гукатимуть знайти серьожку-кілечко-годинника-коронку… (потрібне дописати, відсутнє згубити) Там де стояли навіси, кому корків мішок здавати? То нормальна ціна, якщо мед добрий, НП висилає?
так от хто в нас шкодить!!!!,знать так-копаєм позавчора на полях.тут !мать-шумахери на ниві до нас пруть в весь дух.пригнали.питають-шукаєте?ми-ну так.вони-хлопаки,ямки закопуйте,бо більш сюди не пустим.гм!а шо сталось?та тут якісь кажуть,ямку лишили/0,5*0,5*0,5 метра/,той трактор балку вибив!доброго дня всім!тв не арбайт.припер зі зміни.дощ валить!ОБАЛДЄННИЙ!/лишиться-забирайте бєзвозднєзно,тоєсть-даром.ну - відсотки .самі знаєте кому/
Добрий день паньство! З першим понеділком осені будьте здорові. В нас +17, похмуро, збирається як на дощ. То є добре, земелька буде м'якенько викопувати Шварцлозе і ауреуси Сьогодні на арбайтені хануріки ось такого "світлиновиготовітєля" притаранили
всіх вітаю с початком робочої неділі! тримайтесь! незабаром будуть вихідні))) піду фруктові(вишню,бібрікоса та грушу) поріжу та поколю, бо раптом неподалік з хрюхохверми втечуть файні кабанчики а я не готов!!!
Якщо хороший мед то гарна ціна. Мені з Полтавщини недавно привезли по 80 грн/л. Зо трьхлітровий слоїк вийшло 240 грн
садиста!ваше щістя шо я дальше жию/була б ваша фотосесія-но смерічки та мох.то при поганій погоді.а при файній......../
приняв, групу збирати і інструктувати , пасли корову, пішла до водопою, згубилась шукаємо . Запасний варіант для другої, збирали гриби заблукали.