Походив на сусідському городі.Старим ВЕРАТОРОМ.3 коп 1961 року.цвахів повно.*савєцькі фібули*.Новим ВЕРАТОРОМ.1 коп Лізавєти.10 коп 1924.Бляшка від коника.Цвахи.огризки дроту люмінтій.
тоді треба носити обидва прибори.спочатку старим пройтись а потім новим. і тоді увесь хабар можна зібрати
Эх пить хорошо и гулять хорошо, а картошку копать так ети ее мать! Но таки заборол, да.Теперь ее подальше спрятать надо
В7 доброго вечора!!! Поїхали, покопали, але ауресов не знайшли. З цікавого, в комрада ґудзик №39 якогось царського гівнюка, що топтав наші землі, в мене усіляке шмурдячелло, з цікавого велика куля, закупорений гільзач, овальна кришка від якогось бака та наприкінці викопав залізного ящика з метрової глибини
не обов,язково, мо і мені, бо є дуже багато вільного місця! а по фен-шую пишуть шоб усе було на своїх місцях))
Какая-то непруха,сегодня выехал на коп кругом убранные поля а на стойбище черняхов где я раз поднял динарий, пару убитых медных и восемь фибул опять посажена это долбанная кукурудза,покрутился по стоящей рядом хате зацепил только сталинский пятак 30 года.У меня вообще складывается впечатление что кукурузу и подсолнух садят на зло копарям и по картам Шуберта.
Вітаюсь ! А шо , друже , з триццятої секунди тамка дядько в правому нижньому кутку когось тільки мені нагадує ?