самоварю можете собі залишити. а от усе інше висилайте. разом зі столиком можна. але крісло полиште собі щоб там ото той Дітріх не казав
Ото Ви ще той!!!! У Вас в Гумансько-БердичівськаБершадському і Гадескому краї випадково родичів немає, га?
А де ви всі подівались, га? Скажу вам всім трохи по-секрету.... Мій старший син поступив на юридичний, 30 дітей в групі, 22 дівчини і 8 хлопців. Синулька каже шо 3 дєвкі - обалдєнні!!!! Мого Славєнтія хочуть вибрати старостою групи
Шось мені підказує шо ортодоксні хасіді в порівнянні з ними-відпочивають.Хай Бог милує зустрітися з такими-без штанів залишишся та й ще й борг в відсотках непомірний
Хто, хто а Ви мовчали-би.... Ваш Волинський Державний універ імені Лесі Вкраїнки, досить знаменитий. Був час, десь рік 1994-1997, в луцьких обсчьягах дєвкі з істфаку нормальних рівненських хлопаків через вікна зустрічали. ...."гдє ви тєпєрььььь, кто ваааам цєлуууєт палциииии...." ....а может Вааааам, в прітооооонах санфранцииииииско, ліловий нєєєгр, вам падаваааал мантоооо!!!!
Звичайне собі ЦПХ з поліщучками. --- Як о100пи3діли менi мiстичнi *лядi, Обвiшанi восточною муйнею, Що перед тим як взяти **й у рота Повинна привести себе у резонанс З ефiром свiтовим. Кiстлявi атеїстки, Що лекцiї читають кугутам про Марс i iншу по**єнь, А кугути **ть їх довгими сумними вечорами Десь пiд коморою, а та тiки сопить, А крикнути стiсняється, падлюка, Бо з города приїхала, в костюмi, І дулю накрутила в головi. Совсєм не кайф ***ать таку колоду безчуственну. Та i клiкуши тоже хороши – Стоять на цвинтарi, простягши загрiбайла, А як не даш їм грошей, то сєйчас Обматюкають i плюнуть на пальто, Що i хiмчистка потiм не почистить. Куди не кину оком стомленим – Кругом **йня. *** мене Питання сучi. Що лучше: бездуховнiсть, Розпатлана самиця зл**буча, Що верхи на скаженiм бугаї Шаленим чвалом мчить в пампасах предранкових У нiкуда; або духовнiсть смирна Що перстами, покрученими от поліартрiту, Показує нам, де дорога к храму. В храмi тiм Залiзо ржаве лежить у рiзних позах І гнила картопля. О, *лядський смисл життя, Якщо ти єсть! )М(
помідори в мене свої. зробив хрінадйор щоб не морочити собі голову. а ті що дрібні поквасив та і все.
Небуло "кістлявих атеїсток" . В кімнаті жило штири спудейки: Ковель, Горохів, Ратне , Любомиль... Оксана з Ратного була сама цицьката
Привітався ! А чи не підкажете як багато зараз коштує гарна освіта у ВУЗі на рік , враховуючи житло ?
Дивлячись де. В Рівному, столиці "Райхскомісаріату Україна" юридичний приблизно 15-17к гривень в рік. В Києві, Харкові, Лємбергу і Дніпрі буде приблизно в 2-3 рази дорожче
Та нє ! Просто цікаво скіко мають сєпари-сусіди грошів аби років сім вчити у Львові сина на хірурга та винаймати тамка йому квартіру з прислугою . Бо весь час кажуть шо не вистачає на хліб та ліки , а про відпочинок в Празі чи на Адріатичному узбережжі вже й забули бо цілих два роки тудов не їздили . То і думаю коли вже їм так скрутно та сутужно - то чи не взяти над хлопцем шефство та організувати йому інтернатуру десь в Бахмутському шпиталику ...
фух. нарешті зробив книжкову шафу. одну з двох. з другою буде легше бо вже знаю як робити, технологію розробив. залишилось тілько вскрити морілкою і все. отакоєот. а ви кажете.
Не видумуйте зайвого. Не було їх там вісім. "Історічок" в обсчьязі в кімнаті жило штири. Вахтьорша за чьоколядку повірила що я рівненський троюрідний брат-студент цицькатої ратнівськоі Оксанки, який запізнився до Рівного на автобус (маршруток тоді ще не було), і мені небуло де переночувати до ранку.... Треба було чути: - Тьооооотю, ну пустіііть до сестри до ранку переночувати.... Самі ми нє мєсниє....
алеж цицьок було вісім. чи в якоїсь були три© ти призналась по траві, що у тебе цицьки три, перевірив там одна, знову мене підвила, ти ж мене підманула, ти ж мене підвела, ти ж мене молодого, з ума розума звела