Степан Срака (пошепки). Явна провокація, хлопці, – ми виліземо, а він хвисть і сам залізе та й буде макарони один за всіх ная*** гриби збирати! )М(
Тільки шось це мабуть якась німацько-тірольсько-баварська пісня . А мо й якийсь вермахтівський музік .
це ще з якого? звичайнісінка Українська народно-наційональна пісня. що вам ото знов неподобається гаяваспитаю
Він, схоже, образився, що я його вчора троллив військкоматом. У тему не заходить (чи не пише?). А може, совість замучила, подався на облік ставати?
Ой вей, п"ятниця сі кінчає.......... конец сіськам Ось нагуглив, щей з нашої сторінки)) Так що завдяки п"ятниці в "блуднях і публуді кнопаря", ті що шукають цицьки можуть ненароком потрапити на військово-історичний хворум
То гугл показує, щоб у темі не повторювалися. Картинка звідси: https://reibert.info/threads/budni-i-pobut-koparja.237247/page-2203 , пост № 55071 Хтозна, всяке буває. Раптом згадав, що теж громадянин. Подивимося. З.І. До Святої Землі не гайне. Там дорого, і військкомат далеко не такий ліберальний як у повітовому місті.
Доброго ранку. Сьогодні мабіть треба в ліс чкурнути… десь під Ххххх…хххх, або біля Ххххххххфіжфіж Ну обіцяв… ну можу й пригостити
як грибник грибнику скажу, всі гриби мутують, збирайте красненькі і біленькі в крапочку то і є лісічкі.
В7 доброго ранку !!! Вчора зробив запляноване па попхався на пп (підводне полювання). Прозорість порадувала, та й рибулька була. На першому занурюванні бачу пару коропів, вибрав більшого (кіла 3), засадив гарпуна і наверх. Другого не знайшов, та й норма на одного майже була виконана, бо ще по правилах не добрав трохфей до тої норми. Отже, поплив далі. Десь через пару нирків зустрів соміка кіла на 4, як на мене, то трохи маленький, тож хай росте. Далі поплив на свої улюблені камінці, де завжди щось водилось. Але окрім невеличкого окуня там нічого не зустрів, та й ще течію на греблі дали, ледве на місці втримувався. Втомлений та задоволений пішов на вихід. В підсумку, взяв коропа на пожарити, пару окунів та судачка на покоптити, все в межах норми, бо був з сином, який охороняв мій копо-пп мобіль _))))) Отакеєот, а ви кажете ...
Доброго дня шабатуєте,а я тяжко працюю з самого ранку Що сусіде салом заманюєте,а коли поведусь то дупельтівку з під скрині та пригостити добряче щоб по Ваших городах не шастав
з ранком всіх поважних !!! на вулиці шаббата))) тож мершій досьорбуемо каву, берем возика та за шекелями!!!
Шалом, правовірні! тяжко працювати й суботу - гріх! то ж, нажаль, грішу і я!Може хоч неділя принесе спокою та гарної прогулянки з апаратом....!???