ну якщо такий злидень що сала немає тоді беремо крамом. хельми, кулемети, штурм та машингвери, та іншою зброєю, перевага дається старовиній кінця ХІХ початку ХХ сторіч, або часів козаччини. також можна шаблі, келепи, сокири, перначі чи булави, наки та списи. гасові лямпи та інші старовинні ліхтарі та інший старовиний крам. отакоє от(с)
Тоді хоч маргарину візміть.мо замість сала проконає.(тілько *Важдя*підпоїти тре.хоча в ціновому еквіваленті однаково.Що сало.що горілка.Одним словом.економічно невигідно.)
та крадіть і сала але вище перераховане теж з вас. або ми самі приїдемо до вас. по ревізії. лантухи я вже наготовив.
Таможня мзду не берет,мне за Державу Обидно!Или скан чека,либо платите еще раз.Адрес куда переводить сало-зона АТО батальон "Днепр".
Я мав на увазi,що смердить той,хто на свiтлинах-кентавр.Ще й Опришок лаятиметься,що ми какаєм у цiй темi.
так то і добре. нам і річок вистачає. тихо, спокійно, ніякого галасу. водичка тече собі між вербами, жаби кумкають, чаплі та качки літають. спокій навкруги.
я вже давно казав що чотирьох карасиків не вистачає. щоб рибалити можна було кожного ранку та вечора і риба не переводилась.
А ми тільки довбаємо свій ставок(вже десь 9 кубів надовбали, тяжко бо скельна порода) завтра сфотаю та викладу
Там є карасі.Вцьому році наплодились маленькі.а ті що ловити десятків 2-3.Я вже два рази виловлював.Кіл 4-5 було.Забуваю годувати.В моєму 8 кубів.