Цілком підтримую. Та відразу усіх попереджую (а перед усім пана К), що жодних знахідок не мав, не маю та не буду мати. Що до сала - допіро за два тижні буду мати мааленький шматочок. а і той швиденько зїм так, що Консерватор не встигне зареагувати - отаке.
таке! я розумію що сховавшись за кордоном можна дулі у шибку тицяти. але в нас довгі руки. дістанемо всюди і стребуємо відсоточки та нєустойку.
набої нам теж знадобляться. у великій кількості. ну і звісно те в що тії набої пхати теж. і побільше, побільше(с)
obuch59, post: 5398423, member: 57036"]Особисто їздив на сплату відсотків наприкінці весни 2014 року[/QUOTE] Покажить Скан чека,або квитанции.
Покажить Скан чека,або квитанции.? на мьясі,салі, ковбасі нема а ні квітанції,а ні чека,та й навіщо компромат оставляти
Хм...попереджали ж японські вчені,що чорнобиль покаже своє лице років так через 40-50.но щоб так швидко і такі важкі генні мутації-дивно!
Покажить Скан чека,або квитанции.[/QUOTE] Цікаво.відсотки сплатив.І *ні кози.ні квитанції*.корупція однако.
Цікаво.відсотки сплатив.І *ні кози.ні квитанції*.корупція однако.[/QUOTE] А Ви вступили б у лави корупціонерів?
А Ви вступили б у лави корупціонерів?[/QUOTE] Якщо брати салом-то так!головне ніякої запари при захваті при дачі хабаря!положив хабарчик на хлібчик і ам!нема!а то дивишся,як ті бідолаги зеленими в сухомятку давляться аж шкода сердешних!))))))))))))))))
Щось давно пан Опришок світлин ні яких не викладє,ос вам трохи Дніпра,щоб не забували як виглядає головна річка планети: