Ще моя бабця покійна казала,коли я школяром був, що матюки карябають кацапи а хохли собі такого не дозволяють, отакеот
Реквезіти в приват,відправлю на днях,взамін з Вас систематично викладати тут світлини з манєТо та цікавими знахідками
Всім доброго ранку. То конопель вже дозволили сіяти чи ні? От чого в коноплі всі бачать в першу чергу наркотика? А те, що це міцна тканина, чистий папір (збережені ліси), і заборонили її лише для того, щоб фірма «Дюпон» могла продавати свої наркотики. Горілка з тютюном набагато страшніші ніж конопля, але ними тогрує держава — отже вони законні.
Интересно, почему не снимают, или очень мало, передач про Черновола Вячеслава? Смотрю на ютубе видео с ним, есть же среди нас люди, которых мы можем назвать элитой, а не бляди типа лерыпетисени
Шалом із Шабатом вас ! Погода гарна , сонячно і не спекотно . Та яка однонога ? Другу ногу зігнула в коліні і поклала ступнею на ту шо видно із під одіяла . То ви там на сході звикли гвалтувати епілептичних одноногих пенсіонерок , то все ніяк не заспокоїтесь .
САЛОм алєйкум шановні!!! Спеціально для його високобуржуйства Вождяки трохи хабара з останнього виходу.
матюком це не значит лайливе слово, це означає що слово написално коряво і може немати змісту взагалі. отакоєот тож з цього робимо висновок що ви не хочете висилати на освячення свій казан. тож він буде не правільний і правільна юшка в ньому ніколи не вийде. З.І. не хохли, Українці. вітаю панство. субота, сонячно, ранок.
Якщо, наша украінська, то вона і не дає ефекту. Он наших селекціонерів із Глухова в Амстердамі, в музеі коноплі занесли в "чорний список"... як ворогів.. https://focus.ua/society/185074/
Матюк він і в Африці матюк.А якщо написати калиграфічним почерком слово з трьох букв то воно все одне залишиться матюком.Так шо не треба казки дідуся Панаса розповідати.А як казав дядько Трак хохол хохла хохлом має повне право називати, як нігер нігера в АСАШАЙ.А от коли білий називає нігером негра ото йому й торба настає.А у бабці в лексіконі були лише кацапи і хохли, ось так
Шалом, бандери! Здоровенькі були, жиди! З шабатом усіх! Сьогодні настрій трохи хуліганський та протестний. То ось вам, Вася Ложкін, для тих, кому за 30: Бабця життя прожила, то вже давала поради з висоти життєвого досвіду. Якого у нас, на жаль (чи на щастя?) іще немає. Матюки - вони і в Африці матюки. І вживають їх кацапи.
чого це? тож іствина правда, а проти правди не поперш. З.І. хто вам ото сказав що я вам буду каліграхвічиські красиво щось писати? я нашкрябаю щось іржавим багнетом. погано що казан має товсті стінки і на нього неможна наступити щоб мав антуражного вигляду. але з усього вище написаного я зробив висновок що ви не бажаєте висилати свого казана на освяту до мене. що ж, самі винні. будете їсти неправільну та зварену не по кошерному фень-шую юушку та кулішик. отакоєот. а ви кажете і не кажіть що я вам не пропанував майже безкоштовно освятити той казан. свідків купа. о!
ану швиденько згадали та відписали тут рецепта сирої аджіки з хріном, її ще хрінодером звуть. бо я щось рецепта підзабув а помідори у слоїки не лізуть, великі дуже.