Злазь із броньовика. Вибачатися будеш? Чи надіятимешся на мою великодушність? Чи шукатимеш правди? "Не бздо в каністру" (с) Я після 2014 багато чого зрозумів, як і більшість тут присутніх, тож мене за совіцьку владу агітувати не треба. Одне погано: люди загинули. І ще гинуть.
То шо Ви , шановний , такий радикал ? Що до присутності клепки в голові - згоден з Вами повністю . Але знаю одного ( навіть не одного ) , котрий так само казав і переконував людей ( а насправді насамперед виправдовувався перед своєю совістю ) в тому шо то всьо баловство і можна себе тримати аби не забити косячок ... По факту коли залишались сам-на-сам один їхав на моциклєтці в циганський посьолок по черговий "вагончик" , а інший мав завжди в своєму "рафіку" сховок і там завжди була трава - кожного дня в обід або ввечері "хапали" а потім ще й пили горілку . Або навпаки після горілки на ранок обов'язково "роздуплялись" , то були мої друзі дитинства і теж один пройшов афган і там присів на ту гидоту ... Одного вже давно разом з автівкою закопали в балці у відвалах на нашому "клондайку" коли повіз туди черговий раз бригаду на "мірнуюбєсєду з конкуруючою організацією" . Інший задихнувся в гаражі від заведеної автівки коли був під кайфом від того самого канабісу . А от що до клепки та сили волі - голівудські актори все життя ширяються , нюхають , не кажучи вже про маріхуяну , і доживають до старості- але ж то не предмет для наслідування , згода ?
Та шо на катькі світ зійшовсь?))))а Болехів,Долина,Вигода-то місця видатні слави УПА.в котрих партизанка наша добряче шкури мнєла москалям.то сіреч вже Карпати.доброго всім вечора!вчора булим в полях<шрап,буратіна,ґолова М5,спинка фібули>.до речі.по М5.підскажіть дальність<поділка стоїть за краєм.5 кубик за шкалою>
Згода , заперечень не маю . Адже треба мати неабиякий хист шоби зорієнтуватись та вижити у ворожому середовищі бо тих самих внутрішніх ворогів та їх восхвалителів та аморфно-сочуйствующіх відсотків сімдесят якшо не більше ... Чи кожному готувати кулю альбо йад , чи мо концтабори ?
все топати спати бо наші вже сплять, , завтра арбайт, зремонтувати бензопилку брату, протестувать на дубових дровах, розпродать все що є , купить горілки з перцем і під бутерброд з червоною ікрою напиться, а шо робить. ця карусель вже трішки піднадоїла, з чиновниками , депутатами і різними приколами.
ну от узяли у усю таємницю за дурничку розповіли, а могли б грошів заробити грубих, продавши рецепта. ну або антібан попросити. чи ще чогось корисного в господарстві. як ні як але то ж цілий модератор а не аби хто. отакоєот а ви кажете
відправляйте того казана мені. я іспити проведу чи правільний казан чи ні. якщо правільний то якийсь матюк нашкрябаю замість позначки якості.
та не дуже і новий, баги поприбирали, троха причисали. лост альфа зветься. пишуть що зробили по старим локаціям які повинні були бути у тінях чорнобилю. але потім вирішили ті тіні спростити та трохи обрізати локації. ще спробуйте дрім рідер, теж цікавий мод та народную солянку, але солянка в мене не пішла, неможу на самому початку пройти печери то і закинув її бо часу небуло, мо в зимку як часу буде багато тоді і пройду.
вибачається той хто вважає себе винним. я не у чому невинин! правда сама відшукається. без твоєї допомоги.