Доброго дня усім! За бортом +22 віе добрий прохолодний вітерець, риба не ловиться грибів майже нема, дівки вже потроху вдіваються, приступаю до копу картоплі.
Підтримую Вас, комраде Аллекс761! Біда сучасноі Украіни в тому, що багато комрадів плутають справжній Патріотизм з ура-патріотизмом і націоналізмом. Я думав, повчають тільки новачків Райберту, а виявляється і авторитетним камрадам теж "перепадає"! В цей час, коли нам треба згуртуватись, в нас знову "охота на відьом", знову пошук не патріотів серед пересічних. Не треба повчати, то до добра не доведе! Ви ж самі знаєте, що було з тими проповідниками-активістами, які приіжджали на західну Украіну! При всіх іхніх намаганнях ім не вдалось зломити духу Свободи, не намагайтесь і ви ламати нас через коліно, то намарно! Ми, не менш за вас любимо Батьківщину і хочемо іі процвітання! (За півня сподобалось ). Мій месидж не особисто до пана К, а до його однодумців, які досі шукають ворогів.
а ви що досих пір катькиних пятаків ненакопали вді норм . налаштувать ?, аа то у вас 100% фортуна тоді.
Она, боюсь, что при балансе грунта медь вырежу) В одесской области по шуберту выбито все, надо ехать за 200 км, чтоб монету найти На месте крупного трактира на второй выход поднял латунную пуговицу, а так одна чернина
вітаю панство. виявляєься вчора був четвер. переплутав через Свято. як вихідний то знач неділя. отакоєот. “Гірше ніж москальські воші можуть бути тільки українські гниди”. Симон Петлюра.
Ось тут я з вами згоден 100%, тільки Симон Петлюра говорив то про тих, що в Києві, на самому верху!!! А ми з вами вкладаємо діаметрально протилежний зміст і намагаємось боротись один з одним, а то не гут.
Звісно в нашій державі мафія непереможна і коли та сама мафія довела країну до ручки - тепер саме час підсадити залишок ненаркоманящого населення на легальну наркоту бо пьєтрочоколяд вже перестали масово та жадібно жерти а горілку пити стає немодно . То шо написано в статті - реклямний безсовісний пісдьош бо я маю таких сусідів та взагалі надивився на тих "укурків" під дією канабісу і мушу сказати шо коли би після скоєння аварії зі смертельним випадком мені випало обирати між п'яненним смердючим бомжем від звичайної горілки та обкуреним кандидатом наук у краватці , меценатом , добропорядним громадянином з ідеальною характеристикою з місця роботи , маючого п'ятеро вихованих гарненьких дітей та декількох інвалідів на утриманні - я би затрілив на місці науковця не роздумуючи бо переконаний шо не буває "бєзобіднихнесістємних" наркоманів ...
Гриби навпаки треба розповсюджувати та заохочувати на державному рівні до їх вирощування та вживання , оскільки їстівні гриби то дуже смачно та поживно , а галюціногенні гриби крім галюцінацій ще й дебеленько отруюють і допоможуть скорше очистити суспільство від шкідливого "баласту" .
Та досить вам ! Час покаже хто є що . Маю переконання та можу покласти хвору ногу на відсіч аби не зрікатись того , хто будучи кацапом від діда-прадіда , не розуміючи що таке "кома" , але захищаючи в потрібний момент нашу рідНеньку Україну отримав каліцтва та хвороби ще гірші від моїх і не скіглить , а по силі можливості й досі працює на Нашу користь . То ж не всі хто не вміє розмовляти українською є вражини-кацапи та кляті-москалі , одинаково як не всі українці є УКРАЇНЦЯМИ . То ж нехай то всьо залишиться як є бо ми дійсно забуваємо що коли нам доля дозволила сидіти вдома ( кому від народження просто так , кому таки після декотрих випробувань , але залишивши живими ) та в зручностях кнопати на комп'ютері про геть усе що заманеться - то не потрібно її ( долю ) ще й випробовувати на правильність прийняття рішення . Адже беззаперечним , принаймні , є той факт що декотрі такі самі як ми не можуть навіть написати домів есемеску бо пальці заскоругли від роботи , бруду та застуди і вони не мають шо сказати нового часто аби чимось не вимушено засмутити того хто їх мусить чекати оскільки там всьо єдино - ніч , день , зима , літо ... там на то всьо нема часу бо війна ...
У мене немає, на жаль. Загляньте на фіолетовий, там є з чого вибрати: http://auction.violity.com/auction/421-ekaterina-ii-1762-1796-gg/all/active/priceup
Шо катькін п"ятак шо якась інша мідна імперська манеТТо , сигнал дає той самий і числа ВДІ теж однакові шо на денгу шо на п"ятак .