В7 доброго ранку ! На дворі вже холодно, але не дуже, працювати можна _))) Вчора закінчів набивати стіни в одній кімнаті, лишилась стеля, але для неї я вже заказав цвяхомет, бо з молотком я швидко закінчусь _((( Отже, ранкова кава і до діла, бо деякі копарі вже почали ...
Легалізація марихуани. Законопроект вже у Верховній Раді а гриби? http://www.3849.com.ua/news/1282352 ,
Доброго ранку, панство! +15, сонячно! Дай Бог нам гарного дня та гарних вихідних тим, в кого вони будуть!
Згоден, що проблема, більшим чином, виссана з пальця (робив це не я). І турбувати людину в окопі через таке навіть трохи незручно. Разом з тим, може Ви сумніваєтеся у неупередженості пана Трака? Чи його проукраїнській позиції? Тоді назвіть, у кого запитаємо поради. На жаль, пана Кібера з нами немає, іще він міг би гарно розрулити таку лоскотливу ситуацію. А ні - то звольте вибачитися за написані Вами глупства, і не будемо морочити людям п"яту точку. Бо Ви або не пишіть дурниць, або відповідайте за написане.
н. х. незрозумів хто сав з пальця, чи любить пан Трак сало, в кого нема кулимета, турбує одне, пятниця а мохнаток нема
Не знаю, як пан Трак, але я би, на його місці, за таку муйню наваляв би обом. Тільки пану К. більше, а мені трошки менше. Було би точно як у класика: А Ви запостіть пісьок. Гляди, щось і зміниться.