САЛОм алєйкум шановне паньство!!! Як ся маєте, бешкетуєте в прєдвкушенії п"ятниці? А де його високобуржуйство пан Кансєрватор??? А хто допоможе мені ось тут https://reibert.info/threads/malenkij-pistolet-z-gorischa.807720/#post-8734116
т так я на цьому їм і наголосив, вона каже то все до фотографа як він написав так і повісили, сказав щоб виправили, бо заїду провірю.
І Вам шалом. Консерватор ховається, бо наламав дрів, наплів сім кіп гречаної вовни, а тепер не хоче переді мною вибачатися.
Пане Бек, у тому музеї я не був дуже давно. Але точно пам"ятаю, що приблизно в 1988-му році в одному із залів була ціла гора Залізних хрестів, "невиданка". Як я розумію з ваших фото, їх вже нема? Чи є?
Мої вітання громаді ! А чи підкажете де і коли була зроблена ота фотка шо заряд від "смерчу" розрізав кунг і застряг у землю так і не розірвавшись ?
читав але прощолкав. але поїду взнаю якщо потрібно. але ось інфо. Украинские силовики, которые находятся в районе села Дмитровка Донецкой области, были обстреляны из российских "Ураганов". К счастью, одна из ракет, попавшая в штабную машину, не разорвалась.
雷鳴が頭上で轟く (らいめいがずじょうでとどろく) ... так вважав Дзімму або Дзімму-тенно, в японській міфології перший правитель Японії , нащадок сонячної богині Аматерасу та онук всім відомого Хікоко-но Нінігіно Мікото . За свого життя та правління був відомий як Великий Консерватор на ім'я Тойо-міке-но та Камуямато-іваребіко , і лише після смерти здобув ім'я Дзімма-тенно "Вождяка Дзімму".
Питання в тому чи то була саме 55-та бригада ? Зараз вже то не буде розголошенням стратегічно-важливої інформації , але є деякі розбіжності в розповідях одного УБД .
яж писав, все в запасниках, а на тім місці ламінат. те що було в еспозиціях зараз новороби, помільчало трішки десь фото було 80-х фоткав, то там мама негорюй було.
Запросто.а от під розлогим дубом......нас раз застало.пішли в ліс-погода!ляля!і тут откуда нє возьмісь-появілся.....ну всі в курсі.дерти когті.куда?старий ліс,поле,кущі.юшт.ну то-весь одяг,шкари,мобіли вирубли.в кульки завязали і в кущі.накидали гілля-одну куртку зверху.....мама моя!шо в лісі.шо в полі.шо там було!а ми шо зайці.в кущах.зато потім ґонорово шльопали в сухому по калабанях.<інші-мокрі і злі були>
і не збираюсь! бо ти на той бі перемитнувся. мало того що вітаєш вату сепаратну так ще і захищаєш її. отакоєот! а Тракові я поки що писати не буду бо він зараз іншим зайнятий.