"Главноє, шо інтєресно, як вона туда попала? Двері ж зачинені. Хлопці, я сразу пойняв — це якась муйня… А потім мене як вдарило! Це Свєтка!...(Вареник при цих словах боягузливо хреститься)". (с)
Дивися, он пан Суєр (він же Виєр) навіть у любові освідчується. І не сепаратист. А ти на мене лаєшся. Нехай, дядько Трак прийде - порядок наведе. Поїдеш валити ліс, який не саджав.
а то ти не знаєш що вона тут священна корова і її так само як і того глиста вадзіка тут не чипають, або дають ліше мінімальне покарання. так що нє надо мнє тут пєть ваєниє пєсні©
Живе Україна ! Так, дорогі побратими ! Живе ! Не тільки під сонцем ! Живе у тих гарячих променях, що незримо пливуть від вас у душі живих! У душі тих, що ростуть нам на зміну! Думка побігла до дорогих, зрівняних із землею могил, по степах Херсонщини, лісах і узгір’ях Чигиринщини, над Дніпром, над Богом, на Лису гору...Розтинала землю й приглядалася до кістяків борців.. Розрізала схил Холодного Яру..Розгвинтила гарматну гільзу. .Хоч і потемнів прапор,та ще видно слова пророка - "І ПОВІЄ НОВИЙ ВОГОНЬ З ХОЛОДНОГО ЯРУ"..... Гуде дзвін Святої Софії - посилає тривожний передзвін по всій Україні... Тривожно гуде й великий Мотрин дзвін- скликає холодноярівців на бойову збірку.. Ідуть зімкнутими рядами нескінчені бойові колони... Ідуть колони твердим кроком непереможених.Не лякають їх тюрми, ні кулі,ні голод,ні холод північних таборів. Полеглі борці воскресають у нових. Ідуть колони тернисто-кривавим шляхом до ясної великої Мети. Дорогу вказують їм могили тих,на прапорах яких написано: "ВОЛЯ УКРАЇНИ АБО СМЕРТЬ"... -- Ю.Горліс-Горський, Холодний Яр
Вас , як "причетного" , запросили на святкування офіційні представники та організатори масових заходів ?
Доброго дня всім Пане Бек !!!! Ще раз запитую (а то відповіді так і нема) Ви до Гімназиста їдете ?????? Чи як ?
Вітаю з Днем Незалежності ! В мене в повіті організували спортивне свято , діти грали у баскетбол і були змагання з кросфіту і жиму штанги лежачи ( половина своєї ваги на максимум повторів ) , армреслінг - були непогані грошові винагороди 1місце 2 тисячі грн , 2 місце 1 тисяча грн , 3 місце 500 грн . Нарешті хоч щось нормальне організували , а не тіко пиво та шашлики .
Було таке , збирались , навіть міліція отримала суворий наказ не втручатись доки все в "межах закону та не суперечить нормам міжнародного права в царині отрганізації та проведення масових акцій " . Біля адміністрації стояли стражі порядку майже зімкнутою шеренгою а за їхніми спинами циркулірували "крєпкієпарніспартівнаватєласлаженія в зручному фірмовому одязі , але майже вчасно зорієнтувались кого саме потрібно бити кийками якщо почнуться заворушення ( правда дуже не били бо таки побздикували бо "вдругопятьіноковічвірньоцца" або таки дійсно кардинально зміниться влада на користь проукраїнської громади ) . То ж , дякуючи здоровому глузду пройшло все мирно і майже без масового члєноврєдітільства , хоча навойнєкакнавойнє і декільком хлопакам таки дебело дісталося і жажда крові у собравшихся "фашізьмнєпрайдьот" була задоволена . Були провокації , причому аж занадто гарно зрежисовані , коли видно було як штучні заслані козачки , переодягнуті в "бандерофашистів" намагались перетворити мітінг на кроваве місиво , також була велика кількість ідейних прихильників "руськогоміра" ( в основному пенсіонери та колишні проплачені комуняки ) .
Ніскільки , я участі не приймав . Із нового року я не тренуюся , а лікуюся . Маю грижу шлунка - на осінь чи зиму буду операцію робити . Пане К прошу не вбивати мене морально шо грижа це від того залізяччя , бо і так важко .
хз мабуть сала переїли, хоча врядчи від сала так шторить буде, виходить тільки гриби мухомори з руцького міра. а хіба ми з СССР звалили? ми відчепилися від составу в нікуда, який називався СНГ.
нуа від чого ж іще?! я тобі ще коли казав, розвантажуй вагони там хоч гроші плятять а так ти здоров'я підірвав та ще і купу грошів на той підрив сплатив. а якби мене послухав то і гроші б мав цілими та ще і примножував їх розвантаженням вагонів, мав б здоров'я купу та ще і виступив би сьогодні на святі грошів мав змогу заробити на дурничку. отакоєот