та ні. тая курва свєта папірдітільша ще до війни обсирала в усіх темах Україну, казала що їй соромно шпацірувати під жовто-балкитним прапором, плюндрувала усі теми які були об Україні та Незалежності разом з отим вилупком вадзіком-паромцем та ще одним запоріжським жидом. тож вважаю що вітати тую гарнизону хвойду на яку і в голодний рік невстане то є глум як над самою Україною так і над тим хто її захищає від таких як та курва свєта. отакоєот. а ви кажете
В7 доброго святкового ранку !!! На дворі похмуро, передають дощ, а мої зібралися на святкову ходу, але без мене, бо я буду працювати по "святковому" _))))) Гугл теж привітав Україну, і це добре !!! Ранкова кава ...
прийняв, група" туристів" пройшла нормально, слідуючу підготовлювати як групу паломників які збились з маршруту в пошуках монастиря перехід мімо застави бо там всі в ружжо.
Слава Україні! З святом Свободи, браття! нехай ця Свобода буде в кожного! Дай Бог нам миру, добра та спокою!
Згадала баба, як дівкою була. Я теж пам"ятаю часи, коли ти на жидів плювався. А зараз синагого відновлюєш. І нічого. Тепер більш серйозно. Не репетуй, це непродуктивно. Якщо правди хочеш, то напиши Траку. Коли вона сепаратистка, то її забанять, і я автоматично перестану її вітати. Всі задоволені, всі сміються. Якщо не забанять - звиняй. Муситимеш вибачитися, що обзивав поважного користувача форуму (мене) поганими словами, та іще й при всій громаді. А іще стежив за мною. Пану Траку я абсолютно довіряю, думаю ти теж, сумнівів у його проукраїнській позиції немає. Вважаю, так буде чесно і справедливо.
Дивився парад і відчував, вперше за все своє життя, не тільки гордість за свою країну, а ще й причетність до всього, що коїться прямо зараз в моїй країні на очах усього світу. Я пишаюсь тим, що можу сказати - Я Українець.
зара по айсітіві "поводир" йде. важке кіно але дуже потрібне щоб пам'ятали як було за кацапською окупацією і не розрізняли кацапів що ті були окупантами а оці хАроші бо з німаками воювали та бєрлін грабували. усі вони окупанти.
так зараз жеж знов пішла розгонятись тема адін на рот та мижєбратьйа. хочуть кацапи назад впихнути нам лугандонію з домбабвой щоб підкацапники у раду пішли та розповсюдили сепаратизм по усій країні. щоб такі як папєрдітільша і надалі себе тут вольготно відчувала.
Пишуть, що це наші хакери: http://www.segodnya.ua/regions/done...avit-ukrainu-s-dnem-nezavisimosti-745707.html
Глазьев: А Запорожье что молчит? Куда они подевались? Мы точно знаем, что у него полторы тысячи людей. Где они? Где казаки? Я имею поручение всех поднимать, поднимать народ. Народ должен собраться на площади, потребовать обратиться к России за помощью против бандеровцев. )(
То ж ось: А я писав пану Консерватору, підказував. Але, мабуть, він вже старенький, не зрозумів, бідолаха.