ту нутаких копарей до бісової матері. най на антіке сидятьа нам тут москалів не треба. тут нормальні люди збираються, а вони все як завжди сплюндрують.
Вчора їздили на годину,дві на лендліз. висновок- погано як що ти без МД Дімка що отримав мд на 30 хвилин,поки ті заксювали знайшов 2 копійки 1931 року. Я не зна що далі робить з нею, бо нехочу знов получити виговор. за якіть вибачте з мобілки знімав.
Як то "незнаю що робити "! Спершу відрахувати,Як годиться, відсотки (знаєте кому) . А тоді вже робіть що душі заманеться.
Дві копійки як рубати? і яку частину відавати самі знаєте кому чи може ота амеріканська що рядом пройде як відсоток
Заходив в *одноглазники*.подивився теми.Який там срачь неімовірний.З якою піною вони поносять нас.З ким там *брататись*?
Я захожу в одноглазикі зараз рідко, і то пару друзів з кацапеї послати на куй, якщо друзі таке гімно льють то шо казати про іньших
Я вже серед вас.Вернувся з копу.Булы з Артурсом,обицяв выкласты фотки сьогодня у теми.Гарный хлопчина,хоча у копи и початкивець.Вже на обратний дорози всталы биля кирныци ,я прошовся по полю,знайшов срибну височну прикрасу-Родимичи 8-12ст.Така як номер 1.Диаметр 28мм.товшина проволоки2мм.
Сьогодні деньга 1748 року.стан на 4.стремено перерубане.підкову конячу.двійко патриків від мп.А саме цікаве.штук 20 катафотів гансовських.на одному місці.Скло побите на всіх.окрім 3.Мабуть коли вже відступали.*світомаскування* робили.2 гільзи від Маузера.по ПСВ.+шмурдяк.на бензину буде.
О, были сёдня в поиске! с Камрадом руслан100 В поиске принимали участие такие средства: МД фишер5, МД Фортуна, лопаты отечественного прома . Поиск-момибиль Рено-5супер.
В эпизодах участвовали:лесники,охотничьи собаки,местное население.Место действия-тыловые позиции 6 арт дивизиона общей армии австро-венгрии.
руслан100 ША!!!!!! Мы забыли Свету! (это моя жена) Сбор грибов, моральная поддержка, переноска припасов и находок, а так же присмотр за ними. Выходные sehr gut!
Кров не вода.і хромосоми всі.які повинні бути.Ні лишніх.ні недостаючих.СЛАВА ГЕРОЯМ.СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цегла теж добра знахідка. я якось з суботова камінь привіз, з богданової фортеці. поки гід, він же деректор музею відвернувся я підобрав. тоді ще купола над муром не було і він пильно сілдкував щоб на цеглу та каміння не ступали а ходили тілько по трапам.
Доброго ранку! Ось вчора трохи попрацювали,поохороняли,поспали Потім пішли їсти Так прошла неділля,сумуемо не беруть на коп(нема місця,мд)