Що знову не "Слава Богу"? Чи сон поганий приснився? Як казав професор Преображенський: "потрудитесь излагать Ваши мысли яснее" (с).
Ти ж мені рік тому це питання вже задавав. А я відповідав. Тільки вже не пригадую що. Але відповідь та сама. Я трохи не зрозумів, бо ти процитував пост про пана Касіо. З.І. Там окрім мене іще є поважні люди. Думаю, пан Суєр теж напише. То, якщо цікаво, збирай усіх, будемо звітувати. Або не будемо.
ну тоді п'уйла привітати незабуть та і хірькіна теж. а заразом повісь в себе ікони св.п'уйла та св. сраліна. хто допомагає сепарам, кацапам та зрадникам той сам є таким. теж саме і з привітаннями
Не казися. Всіх сепаратистів забанили. А потім пан Трак забанив усіх, хто їм співчував, і навіть тих, хто вночі під ковдрою читав новини на сайті "ТАСС". А Світлану Борисівну не забанили. Як думаєш, чому? Тільки мовчи, бо це таємниця.
бо пабідітільша є свячєною коровою так само як і той глист вадзік. і нє нада мнє пєть ваєниє пєсні©(ТракДрайвер)
Якою в біса коровою? Іще не таких повідправляли будувати "русскій мір". Не пали контору. Бо якщо через тебе когось викриють.... Беня не пробачить.
вам що небуло де 2800 примостити, краще Крота хм купіть, той гроунд така лажа, до тогож важкий 2 2 кг. ось вам безпрограшний шанс. https://reibert.info/lots/kaska-vermaxt-bonusi.44278/ Панове, хтось пробував з МалишаФМ2, зробити пляжника? Ніяк не можу контура підібрати. Який оптимальний діаметр котушки? 5- 10 см. http://vrtp.ru/index.php?showtopic=14795&hl=Малыш&st=180
В7 доброго ранку ! На коп не їздив, "байдикував" учора в майстерні, але не все збайдикував, а замовники вже зранку трусять _))) Сонечко пече не дуже, тожбо, ранкова кава и далі до "станку" ...
Мої вітання ! Як врожай ? На зиму вистачить чи ще й будете продавати ? Бо всі кажуть по-різному - де вродила й не знають куди дівати , а де ледь-ледь викопали те що посіяли ...
Вже колись бачив ту Андрюшку в оточенні отих бугаїв і не можу ніяк втямити чому в його татка таке велике пузо адже він спарцмєнт . Може він вагітний ? Колись ходив у качалку ( не тому шо хтів бути як оті шкафанери а тому шо тоді всі ходили бо було на той час модно та корисно тягати залізяки та бити ногами боксерські груші ) так мій сусід таки "накачавсі" бо їв якісь порошки та пив дітолакт шо діточок замість цицьки годують . Так він таки через два роки став здоровенний , але по всьому тілу пішли якісь білі плями котрі не темніли навіть на сонці і став рябий та почали кришитись зуби , а шо саме головне - так то шо він і досі не оженився бо з тих часів має сплячого удава у сподніх , котрий хоч і здоровий , але так і не прокидається . То я до того кажу шо коли від природи не маєш тіло як у геракла то збудувати такі надбудови штучним шляхом мабуть шкідливо . Та й "ктотуттібяабіжал" то краще вийде у тих хто займається таким спортом як пан Касіо - там треба мати не величчезні м'язи а страшенну витримку та здорове серце й легені . Пи.Си. Знову потягло хвору ногу та страшенно болить поперек - як лікуватись ? Кажуть шо найкраще лікують у відділенні спортивної травми нашої губернської лікарні , але там якщо вже нема можливості реабілітуватись за державний кошт то тільки на томографії та усілякі обстеження треба буде тисяч сім гривнів ...
Цього року врожай гарний , посадили десь 30 відер , викопали понад 200 відер . Бульби в кущі багато і крупних розмірів . Цього року бульба так порозросталася ( було вдосталь вологи ) що місцями копав не ямки , а виходили рівчаки .
Я думаю що цього року бульба повинна бути дешева бо її в нас ( центр ) вродило багато , на заході її завжди багато . Бульба такий продукт що зберігається 1 рік , то повинні продавати дешевше .
так я маю дуже гарного рецепта як вилікувати поперек. тре щоб я у вранішньому присмерку походив по спині і все пройде. вітаю панство. прохолодно та похмуро. і де тая погода вчора була коли я в тещі буряни рвав?