Отож-бо й воно! У Вашому Аліксандрополі, ні кого знайомого немає.... Навіть ні однієї гарної хвайної кобіти, що могла-би "звабити і занепастить"
Вони їх каганцями називають. По-дорозі в Гумані Пана КаЦіо тра буде забрати, в нього там тих"Менор" , штраймлів, та інших речей - як в жида золотих зубів і цигана коней
Доброго дня Що спите ледарі ану підйом і,щось робити,я от вже першого динарика сьогодні випорпав з зображення О.Сєвєра,не беріть приклад з пана відсоткозбирача,вечером не прикладеш а вранці не піднімеш,спить до півдя
Добре вам, там лампи гасові, там штраймлів куча, там динарії, там кулиметики, а в нашому регіоні нема нічого, чисто і пусто, отакоєот. Доброго ранку панове, + 17С, арбайт, сонячна погода, іду на базар по мясо, сметанку та сир. цілком правильний прапор.
Доброго ранку. А я ніякого динарика не викопав, поле стоїть переоране, поки пусто. як будете добрим, познайомлю з художницею, а вона вже розкаже, де лямпи бере:
В Моем районе стоят две вот таких то ли бабы , то ли воина. Это ж сколько веков и событий они повидали?! Всем доброго утра и удачных находок!
В7 доброго ранку !!! Вчора прогуляв, на роботі звал, за що хвататися, не знаю... Якщо хтось зателехфонує, поїду на коп _)))) Ранкова кава ...
Вітаю. Раніше вони багато де стояли. У часи Віті-пасічника більшість з них таємниче зникли. Тепер десь в інших місцях стоять. Та і зараз всякі гандони шастають, крадуть все.
Нагадую! Хто ще не сплатив % та не скинувся на "старість" Пану К, укалідорі висить номер "панамського" рахунку. Не затягуйте!
А так.я на першому копі ж підняв на корчмі<десь на см 20 +- лежала>.доброго всім дня!в нас+25,сонячно.но небо вже пахне осінню.комради десь на копі,чи святкують день міста.а я вчора скрутив собі карок<в основі черепа шось хрустить,між лопатками пече і болить.годі руки підняти>.то лежу,дивлюсь тоніс,щоденники дсв.і чемно дочитую накнопане.
Я в середу наї....вся з даху.кістки цілі.*мнєсо* трохи некомфорно себе почуває.Якщо віл не присере.і ворота не прибють.то все буде добре.
Ділов навалилось ціла купа та ще і возик, вечіром заглянеш до компа, до душу та в люлю))) пару раз на коп вискакував, цікавого нема нічого, так все як завжди монетки гудзики хрестики, медаль радянська трапилась юбілейка. Бульбу ще не копав, збираюсь після 24 го, земля троньки прихолоне після дощів, та копати легше буде.
Вітаю ! Бульбу майже викопав , лишилося трохи на вечір . Погода гарна сонячно і тепло . Так хто ж вам винуватий , шо ви вже все викопали і зробили у себе дома пустку і місячний ланшафт . Ше тепер і починаєте швендять у сусідні регіони , он по машіну у володіння пана Вітра їздили , він і сам ту машіну і без вас купить . Вчинили із природою як у класика : " Диви, яка пустиня навкруги: Нi ауреуса, нi динарика , нi імперського мідяка " .
Як їх ше не вивезли на обістя якогось магната , прям дивно . Ви хоч не кажіть де вони стоять , бо швидко їм ноги прироблять .