та воно ясно. ОПГ в вас там. травите хімією пересічних посполитих а кажете що екологічно чистий, без гмо, з ліпших джерел великої гупаловки а самі бадяжете спирт з підсолоджувачем та водою з крана. отакоєот. я вас розкусив.
Це приїхали на оглядини та показати як вміють працювати,ну конкурсна основа,а ваший сусіда знов на них погані слова каже,напевно бажає без черги відвідувати таких прекрасних діачаток
Доброго ранку панове, +17С, знову таки арбайт куплю Газ 21, 67, продам Ланос, морозильну камеру , холодильник.
В7 доброго ранку !!! Вчора вночі зібрав лісапеда, щоб сьогодні подарувати доньці на трирічча ... Сльоз була павна хата, бо треба було подарувати ведмедика _))) Ранкова кава ...
Слава Йсу! Всім шабатувальникам і продаватілям сємок великий привіт! Оце сьогодні перебирав здану макулатуру, і наглядів цікавий альбом зі старими світлинами
Шалом із шабатом вас будьте здорові ! На пошуки манеТТо не поїхав , сьогодні копаю картоплю . Погода якраз те шо треба для копу , небо похмуре , сонце не смажить , дмухає свіжий вітьор . То якісь туровці здали фото із асвабадітєлями не макулатуру . Я он бачив такі фото у Кійові на барахолці (Лівобережка) продают за грубі гроші . Так шо і ви їх ото відберіт і продайте у цьому розділі https://reibert.info/forums/bumaga.99/ чи на аукціон виставте , то й матимете гешефт на каву і пряники . Бо як на мене тримати такі фото дома то дурне діло , ауру і чакри нараз підпортят - асвабадітєлі шо ж ви хочете .
ребе ще не заходив. тре йому нагадати що якщо буде невчасно сплачувати за користування сінагогом та не ділитись гешефтом то спалю тую сінагогу разом з ним та жидами
Сьогодні відійду від алкозалежності, а завтра планую їхати у поле. Побажайте мені золотого чіріка катькіного копнути. Коли бухий спав, бачив віщий сон з чіріком. Від щастя чуть не луснув. Але прокинувшись зрозумів, що то най...ка. Завтра перевіримо.
Везе ж людям! Навіть у ві сні золоті чірікі та ауреуси копають А мені в стані алкосп'янііння лише голі цицькаті дівки та молодички сняться
Доречі, з 23 по 28 серпня їду на бершадщину до родичів. Якраз у бабусі буде ювілей 85 років. Заодно треба буде перевірити де жиди Яша хвотограф і Мойша зубнік сховали золото перед виїздом в Гізраєль