Доречі, вона руденька і нічого мені тут ляси точити з вами. Я біжу в правильному напрямку. Всіх вітаю зі святом і не заздрите))) Шуткую, а може і ні.
ну що халамидники, знов ніпрощо триндите. гаявасуважнопитаю. кому нема що робити та хоче яблучок то гайда зімном. будемо садок сусідський трусити. обіцяли зустріти гумкоплюєм та чимсь з нарізняка тож треба ще два-три відчайдуха
ви ото в гешефті не тямите. беремо яблучка, чавимо з них сік, з нього робимо англійський наційональний напой, сідр зветься і його продаємо за грубі гроші. і от на ті гроші купляємо багато сала. отакоєот. а ви кажете
а то як жеж. і коштував він 12 копійок за плєшку. але про те усі давно забули і можна торгувати одну плєшку за грубі гроші. головне рекляму гарну зробити. отакоєот. а ви кажете
нащо рабів так рано в добрива пускати? там повен льох жидів дірки на дупах протірають, хай вкалують...і радіють ))
За дуже грубі грубі гроші не вийде, бо рекляма вже є і сидр в плєшках є,а торгує ним компанія СarlsbergUkraine, представником якої є я. Отакоєот
так ми свого УКРСІДР забацаємо, наберемо свій побутовський колектив та будемо шекелі загребати)) головне - всіх поставити на свої міста, щоб порядок був а не то шо січас)))