це сусід КАЦіо по мавпам спеційаліст. ну ще пан Алекс теж інколи полюбляє зоохвілію. так що нетреба на мене напраслину наводити. отакоєот
Везет вам, бендеривцам. Туманчик, дощик. А у нас, скрепных, солнце палит, земля - бэтон, потеем часто и немножко воняем. А еще и сиськи ваши... травмируют мою не юную душу. Вы хоть сиськи не постите, бо сил нема.
ви хоч заклунськ не "палите" отією світлиною, що праворуч, там де пан К тамадує _))))))))) ну то добре... глибоко обідні _))))))
Поміркував трохи і ....постітє, постітє. Хай мені погано буде Скрєпа не відпала єслічто. Тримаємося... А якщо без цицьок (правда це дуже подазрітєльно), то сьогодні в полі просто прозрів. Спека неймовірна. Накопав фігні всякої і був таков. Правда пару дельфінчиків підняв. Але так і збожеволіти можна. Цицькі рятують, хтобчогонеказав.
Зайшов у будні копарські, а так збудився, що і трусить як трактора на полі. Друга світлина з ногами на цицьках, то вже перебор..якщо не на моїх)))
Але нажаль у мене не такі, плачу, бо сам би лапав їх вранці. Я так розумію, пятниця у Вас день цицьок. А у мене два свята: Ваші цицькі і мій день народження. Зі Спасом Вас. У кацапів доречі цей день не в шані, чомусь))) Не люблять вони серпень, особливо 19 день. До чого б це?
Хай їм не тіки гекачихається, хай їх змиє викопаним украми морем. Покия я при тямі, то ще можу їм і гуздно голе продемонструвати)))
коли такий єхфект від пергляду то краще не дивіться бо усю ніч будете х... стелю підперати))) тут бешкетників досталь, як на кидають цицьок аж погано робиться))) іноді))) отакоет
Я з Очакова, до Криму недалечко. Мою сідницю у оптіку розглядять? Просто цікаво і не хочеться дупою зайво світити.