А шоб жіноча половина містечка в яке приїде передвижний потяг-бордель не бунтувала і не встраювала всілякі саботажі . То ще треба мати в складі персоналу якогось Гогі-тєлєпата , щоб показував жінкам всілякі тєлєпатічєскіє шоу .
Дохтора тре,шоб "букета" не було,всеж таки це тре робити прілічним завєдєнієм,пана К.в штат охорони не брати ще почне на персонал погані слова казати
Дохтора треба , без нього ніяк . Ну і нашо обіжать персонал який заробляє гешефт , га ? Чи пропонуєш кацапок в штат набрати ?
Ну все,Вас в свою фірму не беремо,і якщо в вашому місті з'явиться передвіжний екзонегробордель навіть не просіться
якщо я кажу що моє то знач моє. нема чого тут в оті авшори та рейдерів гратись. бо прийду і взагалі усе заберу. в якості відсотків. отакоєот
Бєспрєдєль та махновщина До речі а Ваш сусіда що вже додому втік,16 годин,цеж напевно зарплата нижче плінтуса, Той місяць накинули 600 гривень до ставки,в вересні знов мають стільки само напевно інфляція не за горами
Ваша правда , зарплата якшо порівнювати з Кійовом чи Гадесом то нікудишня , хоча в мене в повіті то є гарна зарплата . Он після роботи копав бульбу , то клята так порозросталася шо виходять рівчаки , а не ямки як раніше .